Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyniki moich badań

Kobiety powinny mieć młodszych facetów

Polecane posty

Gość wyniki moich badań

Skoro kobiety żyją o jakieś 7-8 lat dłużej od facetów, to na partnerów życiowych powinny brać sobie o tyle młodszych facetów. Kobiety nie potrzebują już zabezpieczenia finansowego ze strony starszego partnera, bo same na siebie zarabiają. Jeśli chodzi o temperament seksualny, to bardziej pasują do siebie młodszy facet i starsza kobieta. A jeśli różnica wiekowa nie jest większa niż 10 lat, to kobieta spokojnie zdąży urodzić dziecko i założyć normalną rodzinę z młodszym facetem.

kobiety sa słabe psychicznie wie przez to potrzebują starszych i te "bezpieczeństwo" :classic_cool:

Gość Pedro Rizzo
tylko wtedy dziewczyny musiałyby rodzic pierwsze dziecko po trzydziestce, a to się często dla niego niefajnie kończy

Gość offerma..............
fajna teoria problem tylko w tym, że my faceci wolimy młode dupy

Gość no pewno, kobiety w wieku
mężczyzny powyżej pięćdziesięciu lat, są całkiem do rzeczy i moga na całego, bez ograniczeń, że będzie bachor, co najwyżej Feminum, a faceci cotu dużo gadać, gawędziarze seksualni, albo na granicy zawału i śmierci klinicznej.

Cos w tym jest. To znaczy SWIETA RACJA, popieram, ale ze swego 5 lat starszego nie zrezygnuje :P

Z moich obserwacji wynika że młodsi mężczyźni intelektualnie nie dorównują starszym kobietom Nawet biorąc pod uwagę kobietę i mężczyznę w tym samym wieku to widać że to KOBIETA jest bardziej rozwinięta emocjonalnie - jest dojrzalsza Dlatego kobiety wybierają strszych mężczyzn Ja tam wolę mieć kilka lat straszego Nie potrzebne mi kolejne dziecko:P

Gość no pewno, kobiety w wieku
ale będziesz wznosić modły, aby był 5 lat młodszy.

Gość Pedro Rizzo
Faceci biologicznie żyją krócej niż kobiety, ale bez przesady, nie 10 lat. Różnica w ŚREDNIEJ jest taka, a nie inna bo mężczyźni częściej umierają przed terminem

adalis86 Z moich obserwacji wynika że młodsi mężczyźni intelektualnie nie dorównują starszym kobietom Nawet biorąc pod uwagę kobietę i mężczyznę w tym samym wieku to widać że to KOBIETA jest bardziej rozwinięta emocjonalnie - jest dojrzalsza Dlatego kobiety wybierają strszych mężczyzn Ja tam wolę mieć kilka lat straszego Nie potrzebne mi kolejne dziecko ale sa wyjatki potwierdzajace kazda regule ! pozatym znam 30 latkow ktorzy zachwouja sie jak 15latkowie.... wiec sory wiek tu sie gowno ma do tego jaki ktos jest

a to o to chodzi w zwiazku zeby razem umrzec? :D gdyby dla kobiet bylo lepiej miec mlodszych facetow to by juz dawno seleckcja seksualna zrobilaby swoje...ale nie onw wciaz wola starszych.

charmsy -> ja tez wolalam... ale kazdy moj zwiazek ze starszym okazywal sie porazka... a moja maz pomimo tego ze ma 24 lata jest bardziej odpowiedzialny niz nie jeden 30latek...

żona-swojego-męża oczywiscie ZAWSZE są jakies wyjatki:)Nie upieram sie ze nie Tylko pisze co udalo mi sie zaobserwowac na większosci osobników płci męskiej:P

żona-swojego-męża No niestety Faceta tak do końca nie rozgryziesz....czasem myślę ze to jakiś inny gatunek:P

wlasnie, sa wyjatki. Jednak i tak instyktownie wybieramy faceta ktory da nam bezpieczenstwo (i automatycznie dziecku jesli sie zdarzy), tego niestety dziewczyny nie dostana od rowiesnika czy mlodszego. sa wyjatki, ale wlasnie..to wyjatki, jak wszedzie

adalis86 -> a bo to fakt... inny hahah... kiedys nad tym sie zastanawialam jak to jest... my kobiety staramy sie ich zrozumiec... jest w chuja podrecznikow i poradnikow "jak zrozumiec faceta" itd itd... i to my mamy byc tymi co musza byc wyrozumiale bo oni np. nie lubia jak sie duzo gada itd itd.... a oni to co ... mysle ze zaden facet tym sie nie przejmuje zeby np. nas sluchac bo my to lubimy... kumasz o czym mowie? :)

Kobiety są rozwinięte emocjonalnie bo to one mają zachodzić w ciążę, opiekować się dzieckiem i budować ognisko domowe. Więc muszą emocjami dogonić pierwszą miesiączkę. Facet ma inne zadania. Natura tak to podzieliła na dwie płcie.

żona-swojego-męża Oj rozumiem:P Mój małżonek nawet czasem udaje że ROZUMIE co ja mu mówię:P

facet to bardziej musi latac i rozsiewac swoje nasienie po swiecie :) taka natura. Niepotrzebna mu dojrzalosc emocjonalna. Wazne aby silny byl i zdrowy.

Gość żona-swojego-meza jest
starsza, wyższa i grubsza od swojego cherlawego męzusia :classic_cool:

Jej teoria jest prawdziwa. Zresztą to nawet nie jej teoria. Sukces ewolucyjny, czy tam biologiczny, odnosi się poprzez zapewnienie jak największej liczbie potomstwa przeżycia. No i jak najbardziej zróżnicowanego genetycznie. Zobacz jaka jest rola kobiety a jaka mężczyzny w rozmnażaniu i jakie zachowanie daje więcej "punktów".

Czerwony przylepiec do myszki - dokladnie, chociaz ktos zalapal o co chodzi