Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolorowe drinki

Kolorowe drinki

Polecane posty

Gość Kolorowe drinki

Dziewczyny, potrzebuję ciekawych pomysłów na urodzinową imprezę:) Interesują mnie przepisy na kolorowe drinki, ale przyjmę wszystko, co ładnie brzmi i może ładnie wyglądać:) Wieem, w necie tego dużo, ale chcę sprawdzone. I podpowiedzcie jak ładnie przystroić kieliszek itp. Burza mózgów, bardzo proszę :)

wiec tak przedewszystkim kup http://allegro.pl/swiecace-kostki-lodu-sw-chic-mix-6-kolorow-i1901366424.html efekt niesamowity :) polecam drinka. kieliszek bolsa, kieliszek malibu, 2 kieliszki soku ananasowego + 2 kieliszki soku pomaranczowego, troche syropu wisniowego.. kostki lodu, plus ta swiecąca, jakeis kolorowe slomki - bajka:) a ty masz jakies ciekawy pomysl?

brzeg szklanki mozna zamoczy w soku cytrynowym a pozniej w cukrze, ale to stary pomysl :P i listek cytryny wbity w brzeg...do tego kolorowa parasolka:)

przygotuj sobie blue curaao ( 20ml) wodka(20ml) likier marakuja(10ml) syrop np wisniowy i sok cytrynowy i ananasowy(po 30ml)- oranzada bez gazu czy cos przygotuj sobie szklanke do drinkow, na spod szklanki wlej troche syropu wisniowego sok cytrynowy i ananasowy wymieszja dokladnie w szejkerze ( z lodem ) wlewaj powoli do po sciankach szklanki sok, by kolory sie nie zmieszaly ( ja wlewam na lyzeczce ) nastepnie, przygotuj sobie szejker z lodem, wlej wodke, blue coracao i likier - dokladnie wymieszaj wlewaj powoli podpierajac sie lyzeczka o scianke szklanki tak to powinno wygladac: http://zapodaj.net/13b939a32645.jpg.html tyle ze mi sie zmieszal syrop z sokiem jak wkladalam slomki

nie musisz w tym momencie dodawac lodu do drinka ( skoro w szejkerze byl lod to drink powinien byc wystarczajaco zimny, ja dodalam na zyczenie klienta )

Gość Kolorowe drinki
A widziałam kiedyś takie pałeczki do drinków. Jakby wykałaczka zanurzana w palonym cukrze, takich kryształkach. Jak to się nazywa i gdzie mogę to znaleźć?