Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńka miłosc

Po jakim czasie, na którym spotkaniu usłyszeliście "Kocham Cię" od partnera

Polecane posty

Gość maleńka miłosc

/partnerki i kto pierwszy to powiedział - on czy ona ?

Gość Ciawaka.
Usłyszałam takie słowa,przynajmniej szczere...po jakiś 4 misiącach.

ja na 3 spotkaniu, serio myślę, że szczerze bo jesteśmy ze sobą rok i nie zanosi się na rozstanie na pewno;) poprzedni też tak bardzo szybko mi to powiedział, sądzę, że gdy to mówił to naprawdę to czuł i tak myślał, bo widać było jak bardzo się stresowal, że go wyśmieje, że powiem że oszalał, że za wcześnie, no ale mimo wszystko rozstaliśmy się po ponad pół roku

Gość dzemtruskawkowy6920
My spotykamy sie pol roku, a takie slowa jeszcze nie padly, a warto zaznaczyc, ze uklada nam sie bardzo dobrze.

Jakieś prawie 4 miesiące znajomości i gdzieś tak prawie miesiąc bycia razem.. ilości spotkań nie zliczę bo widywaliśmy się codziennie, albo prawie codziennie ( zwłaszcza od jakoś tydzień czy dwa przed byciem oficjalnie parą), pierwszy powiedział on po dłuuugim patrzeniu prosto w oczy :P Mieliśmy 17 lat Innym też się zdarzyło takie coś powiedzieć , ale nic z tego nie wychodziło więc nie liczę... i nawet nie pamiętam ;) :P

Gość zcczcz
nie lubie niedziel bez obrazy ale ktos kto mowi tak powazne slowa na 3 spotkaniu zaledwie jest nconajmniejn niepowazny a to ze jestescie ze soba rok podczas ktorego dziala jeszcze miedzy wami chemia i patrzycie na siebie przez rozowe okulary niczego nie dowodzi. mi koles wyznal raz milosc bardzo szybko i tym samym zrazil mnie do siebie, nie ufam takim. po latach okazalo sie ze mam racje. co do slowa kocham cie-to bardzo powazne wyznanie ktore neistety czesto gesto mylone jest z zauroczeniem, wiec jesli ktos wyznakje powazna deklaracje na dosyc niepowaznym bo krotkim etapie znajomosci to...no sami sobie odpowiedzcie

O dziwo nie zawsze tak to jest ;-) ale zgadzam sie, ze nie ma co sie spieszyc z takim wyznaniem no i lepiej patrzec na czyny. Nie slowa

w sumie, to niemal na samym poczatku.. 2gie spotkanie moze? uslyszalam to od niego, na moje wyznanie musial jeszcze troche poczekac ;)

Na drugim spotkaniu,on mi powiedział ze mnie kocha-nie chciała w to wierzyc i go wyśmiała a on powiedział ze to miłośc od pierwszego wejrzenia-no i jestesmy już siedem lat razem i dwa lata poslubie:-) i nadal baaardzo sie kochamy i jestesmy ze soba cholernie szczęsliwi:-)