Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgaga21

moja przyjaciółka z moim chłopakiem

Polecane posty

Gość zgaga21

calowali sie. w sumie juz drugi raz bo on kiedys probowal juz ja pocalowac ale wtedy go odrzucila. wtedy wybaczylam ale to sie powtorzylo. wiec dlaczego mialoby sie nie powtorzyc trzeci raz? a zeby to bylo jeszcze bardziej poplatane to jest rowniez jego byla. ona z nim zerwala 2 lata przed tym jak ja zaczelam z nim byc, wiec dosc dlugo. z nim jestem juz 2,5 roku, mowil ze chce sie zareczyc, a ja sie dowiaduje po 3 miesiacach ze sie pocalowali, niby po alkoholu ale co z tego. sufit mi sie zawalil na glowie. wiem ze powinnam go kopnac w dupe, ale tak bardzo go kocham. jak z nim o tym rozmawialam to przyznal sie do tego, przeprosil, powiedzial ze bardzo zaluje, ale nawet nie prosil o druga szanse, nawet nie prosil zebym mu wybaczyla. dostal ktos kiedys juz takiego kopniaka od zycia? doradzcie prosze cos.

Gość zgaga21
nikt na prawde z was nie doswiadczyl podobnej sytuacji? pomozcie chociaz jakas rada

Gość asjksdjhdflasa
No przecież już sobie odpowiedziałaś, próbował raz, za drugim się udało to i trzeci i kolejny będzie tym bardziej, że wybaczasz.

Gość zgaga21
ale to tak bardzo boli. byc z kims tak dlugo a pozniej taki numer ci wykreca najblizsza osoba. nie wiem czy mam jeszcze nadzieje na udany zwiazek nawet z kims innym...

Gość Szukam mineralnego
ach tam! jak kocha to nie całuje innej. A po alkoholu tylko pozwalamy sobie bez skrępowania na to czego zawsze pragneliśmy.

Gość zgaga21
aquariussssssssssssss... dlaczego tak ostro? co ja niby zlego zrobilam? nikomu nie odbilam chlopaka, ona sama go zostawila i nie zaczelam z nim byc od razu tylko po dwoch latach. Szukam mineralnego... to czy mozliwe ze on sam nie wie czego chce? chcial sie zenic a teraz jak ja to wyciagnelam po 3 miesiacach bo sie dopiero dowiedzialam to ja nawet nie wiem czy on chce dalej byc ze mna. wiem ze go powinnam zostawic i kopnac w tylek, ale jak bym widziala ze naprawde zaluje i wierzy ze to sie nie powtorzy to bym mu chyba znow dala szanse. w koncu chyba ten kto naprawde kocha to wybacza. stracic przyjaciolke i chlopaka w jeden dzien i nawet nie mam komu sie wyzalic...

Gość zgaga21
mam sie z nim jutro spotkac, nawet nie wiem na co liczyc. czy bedzie przepraszal i prosil o szanse czy przeprosi i zakonczy zwiazek czy nawet znajomosc. nie wiem co zrobic i jak sie zachowac na tym spotkaniu. czy byc oziebla czy wszystko mu wypomniec, a jak sie rozplacze? co wtedy? czy lepiej nie?

Gość zgaga21
prosze wesprzyjcie jakims slowem.

Gość Ta niedowiarka
Zrobił to raz , zrobi tysiące razy , przecież to wiesz ... Pokazać Ci moje cierpienie ? Też taki był , wybaczyłam , o on skrzydeł dostał i przelatywał wszystko co się rusza , jeża by przeleciał ....Mega cham .

Gość zgaga21
ale to tak na prawde dobry chlopak. nie boje sie o zadna inne dziewczyne tylko o nia, tak jakby mial jakas slabosc do niej. rozumiem to co mi piszecie, ale mi jest ciezko to wszystko przekreslic tak z dnia na dzien. choc wiem ze nigdy nie chcialam byc taka miekka osoba co wszystko wybacza chlopakowi

ja tak mialem, tylko ze odwrotny uklad... ;) z kumplem dalej sie koleguje, dziewczyne olalem... a szkoda bo fajna laska byla... :(

Gość zgaga21
dzis odwiedzil mnie z koszem czerwonych roz i powiedzial ze to nie po to zeby mnie udobruchac tylko po to zebym wiedziala ze bardzo zaluje. na pewno wszystko stracone?

Gość zgaga21
ciezko tak przekreslic te lata spedzone razem. ale czy ludzie nie ucza sie na swoich błędach?