Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miczkaaaaaaa20

CO ROBIĆ ?? !!

Polecane posty

Gość miczkaaaaaaa20

Mam 20 lat a, wyglądam na co najwyżej 15-16 lat słysze to nagminie także, nie przesadzam jak mówie ile mam lat to jest jedno wielkie zdziwienie.U nas jest to rodzinne mamie i babci też ludzie przez całe życie dawali po 5-7 lat mniej a, nowo poznane osoby zawsze myślą że to babcia jest moją mamą a, mama siostrą myśle że to też ze względu na to że wszystkie jesteśmy szczupłe i drobne i na dodatek wszystkie jasne blondynki blada cera i niebieskie oczy a, to też bardzo odmładza. Ubieram się normalnie styl Vintage wcale nie jak małolata także, przez jakiś czas próbowałam się mocniej malować ale, to wcale nic nie dawało bo po pierwsze mam za delikatną urode a, po drugie w mocnym makijażu wyglądam jak wymalowana małolata więc sami rozumiecie... :O Ale, po co ja to pisze...ehh Mój problem jest taki że choć jestem poważną i inteligentną osobą to i tak większość ludzi traktuje mnie jak małolate i przez to mam problem ze znalezieniem pracy np. moja koleżanka chodzi do fryzjerki i dowiedziała się od niej że jaka klientka potrzebuje niani do dziecka i prosi o poleconą osobe a, że ja mam bardzo dobry kontakt z dziećmi i jestem bardzo odpowiedzialną osobą koleżanka pomyślała o mnie bo to poszłyśmy wczoraj do tej fryzjerki obie się dowiedzieć więcej moja koleżanka weszła przypomniała o sprawie i powiedziała tej fryzjerce i że jestem chętna a, ta fryzjerka odrazu takim olewczym tonem " Nie nie za młoda" my się tak patrzymy z julką na nią ona się zmieszała bo się kapneła że gafe strzeliła i takim miłym głosikiem do mnie "a, ile ma pani lat" a, ja na to 20 " a, to przepraszam bo myślałam że pani dużo młodsza jest" :O I takie sytuacje są nagminne :O

Gość Lisavietta
co robić? zatańczyć oberasa a zaraz potem kankana

Gość cyrankiewicz
co robić? jak żyć?

Gość lalolila
zrób sobie szramę na pysku jak takaś pięęęęęęęękna i młłłłłooooooda ti cię postarzy albo zacznij pić i palić

Gość miczkaaaaaaa20
eee a, kto powiedział że jestem piękna ?? :O wcale o sobie tak nie myśle ...

Gość lalolila
idż dziecko odrabiać lekcje lepiej

Gość miczkaaaaaaa20
mówił ci ktoś może kiedyś że zadrosna suka z ciebie?? :O