Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka to praca?

Co myślicie o pracy przedstawiciela handlowego?

Polecane posty

Gość jaka to praca?

Czy to fajna i rozwijająca praca? Jak z zarobkami? Jakie należy mieć wykształcenie? A może jest tu jakiś przedstawiciel handlowy i się wypowie na ten temat?

Gość jaka to praca?
wypowie się ktoś?

Gość powiem ciiii
mam bezposrednio w swojej pracy do czynienia z przedstawicielami. zalezy jaka branza konkretnie? generalnie to nie jest praca ktora ma przedzial godzinowy od 8 do 16 tylko trzeba byc pod telefonem nawet do 23;00 zeby nie stracic klienta. ciezka praca, trzeba sie nadawac, umiec pogadac z ludzmi, wzbudzac zaufanie

Gość powiem ciiii
poczatki sa szczegolnie ciezkie, jak juz uzbierasz klientow to robia sie "uklady" i trzeba ich poznien tylko przytrzymac przy sobie, odwiedzac itp

ciężka ale dobrze płatna pracowałam kiedys w sklepie sportowym - przyjezdzali do nas przedstawiciele z drugiego konca Polski, ale mowili ze zarobki nawet ok 10 tys+tel, laptop i samochod sluzbowy i hotel oczywiscie mysle ze zalezy na jaka sie firme trafi

Gość to tylko cala ja
SKORO TAKA FAJNA PRACA SKORO TAK PISZECIE TO DLACZEGO U MNIE W BGD W GAZECIE NON STOP SA TE SAME OGLOSZENIA O PRACE JAKO PRZEDSTAWICIEL? JA MOGLAM TAK PRACOWAC ALE ZREZYGNOWALAM BO W TO CO SIE PROBUJE LUDZIA WCISNAC SSAMEMU TRZEBA WIERZYC A JA JAKOS NIE MOGLAM TYCH LUDZI TAK OKLAMYWAC... MOZE MI POWIECIE ZE TO TRZEBA MIEC WYKRZTALCENIE? ZE SREDNIM PRZYJMUJA NA TO STANOWISKO... JA ZE SWEJ STRONY NIE POLECAM TEGO TYPU PRACY....

Gość ghrrrhhrr
z jednej strony praca jest ok służbowy telefon, samochód i laptop, dogodny czas pracy (jedziesz i wracasz kiedy chcesz), szef nie siedzi ci ciągle nad głową itp z drugiej strony pracę przynosi się również do domu, klienci dzwonią nawet w święta

Gość gość
Praca !!! Przedstawiciel handlowy w Niemczech OBOWIĄZKI: - profesjonalne doradztwo techniczne klientowi w procesie sprzedaży produktu (komora do pomiaru fal elektromagnetycznych), - dobór, prezentacja oraz kalkulacja kompleksowych rozwiązań dla klientów, - budowanie relacji i kreowanie pozytywnego wizerunku firmy, - prezentacja firmy na branżowych targach. WYMAGANIA: - znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym - warunek konieczny (znajomość języka niemieckiego będzie dodatkowym atutem), - dobra organizacja i samodzielność w pracy, - komunikatywność, - wysoka kultura osobista, - kreatywność i chęć poszerzania wiedzy, - gotowość do częstych podróży służbowych, - prawo jazdy kat. B, - mile widziane umiejętności sprzedażowe. OFERUJEMY: - pracę w renomowanej firmie, - zatrudnienie bezpośrednio u klienta (kurs przygotowujący do pracy), - stabilne warunki zatrudnienia, - atrakcyjne wynagrodzenie, - oddelegowanie do pracy w Niemczech (dieta w euro), - niezbędne narzędzia pracy: samochód służbowy, telefon komórkowy, laptop, - podnoszenie swoich kwalifikacji. ZAINTERESOWANYCH PROSIMY O KONTAKT 605 125 780

Gość gość
Wymyślili szumną nazwę dla akwizytora i tyle. Dzień dobry, czy Pan/Pani zamówi u mojego szefa to i tamto? Jaka to rozwijająca się praca? Jeszcze przeważnie trzeba mieć własny samochód.

Gość Ekspert Pracapl
Jakie cechy powinien posiadać kurier? Znacie kogoś idealnego na takie stanowisko? Jeśli tak możecie pomóż mu znaleźć odpowiednią ofertę pracy i polecić go pracodawcy, a w zamian otrzymać można, aż 1000 zł! Zobacz jak zdobyć wynagrodzenie za polecenie na http://praca.pl/rekomendacje.html

Ciekawy artykuł znalazłam o tym, jak zmieniła się praca przedstawiciela handlowego. Na pewno przyda się wszystkim, którzy planują podjąć pracę w tym kierunku: http://www.injob.com/pl/pl/career-plan/co-zmienilo-sie-w-pracy-przedstawiciela-handlowego. To prawda, przedstawiciel kiedyś, a dziś to można by stwierdzić, że całkowicie inny zakres obowiązków - kiedyś zawód pożądany, jeden z lepszych, dziś.. no właśnie, coraz więcej osób pyta, czy w ogóle pakować się w tą branżę. Podpowiedzi znajdziecie właśnie w powyższym linku.

Gość gość
Dzień dobry, piszę pracę magisterską odnośnie wypalenia zawodowego. Będę wdzięczna za pomoc w zbieraniu wyników. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i poświęcenie chwili swojego czasu. https://www.survio.com/survey/d/G2N9P1B7D3B1M5W3T

Gość gość
Dzień dobry, piszę pracę magisterską odnośnie wypalenia zawodowego. Będę wdzięczna za pomoc w zbieraniu wyników. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i poświęcenie chwili swojego czasu. https://www.survio.com/survey/d/G2N9P1B7D3B1M5W3T

Gość gość
Polecam tę pracę, nie dla każdego wiadomo, ale jak ktoś ma okazję to warto spróbować swoich sił bo można dobrze zarobić, ja pracuję w Seven i jest ok

Gość gość
Czeba jezdzic samochodem a to nie jezd wskazane w moim pszypadku.

Gość gość
Jeśli jesteś wesołym pajacem który pięć minut nie wytrzyma bez rozmowy z ludzmi to jest to idealna praca dla ciebie. Ale dla osoby która jest konkretna i nie lubi innym wciskać kitu będzie to katorga bo plan spotkań trzeba wyrobić. Niektóre przedstawicielki medyczne współżyją z lekarzami.

Gość gość
Przedstawiciele medyczni to co innego. Tam jest potrzebna duża wiedza nie tylko gadane. A niektóre przedstawicielki uzupelniają braki wiedzy talentem pod majtkami.

Gość Mos

Ja pracuję jako przedstawiciel w Dacpolu. Jest to firma z branż technicznej i nie każdy się nadaje, ale jeśli już się wprawi to można wyciągać konkretne pieniądze. Tym bardziej, że asortyment jest bardzo szeroki . Grunt to zaczepić się w dobrej firmie, gdzie są możliwości rozwoju. Nie wyobrażam sobie pracy u nikogo innego. Przerobiłem już kilka firm i zarobkami nie dorównują mojej obecnej. Ale może własnie dlatego, ze branża jest trochę trudniejsza. 

Gość piotrkorniluk.pl

Cześć,

pracuję jako handlowiec i piszę blog na tematy związane ze sprzedażą. Dzielę się na nim swoją wiedzą i doświadczeniem. Nie tak dawno napisałem artykuł na temat cech sprzedawców. Zapraszam: https://www.piotrkorniluk.pl/2019/06/cechy-sprzedawcy-doskonalego.html

Gość Szlachcic81
1 minutę temu, Gość piotrkorniluk.pl napisał:

Cześć,

pracuję jako handlowiec i piszę blog na tematy związane ze sprzedażą. Dzielę się na nim swoją wiedzą i doświadczeniem. Nie tak dawno napisałem artykuł na temat cech sprzedawców. Zapraszam: https://www.piotrkorniluk.pl/2019/06/cechy-sprzedawcy-doskonalego.html

PIOTRUS NAIWNY MARZYCIEL...