Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vagnozi

blizna na twarzy a postrzeganie ??

Polecane posty

czy blizna na twarzy u mężczyzny na policzku i brodzie zmiesza jego atrakcyjność??

Gość asfasfasf
Albo na nosie??

Gość strucelek
Dla mnie generalnie nie zmniejsza, czasem nawet dodaje uroku :) Ja jestem kobieta i mam blizny po wypadku na czole i na powiece. Z czasem troche zbladly ale sa dobrze widoczne .Nie widze zeby faceci na mnie dziwnie patrzyli, powiem nawet skromnie ;) ze mam powodzenie. Najwazniejsze samemu sie tym nie przejmowac. A mozna spytac czy to o Ciebie chodzi? i jakie to blizny? Po szyciu czy po oparzeniu np?

są takie maści na bazie wyciągu z cebuli, ładnie likwidują blizny, cepan krem albo inne, jeśli ci to przeszkadza, to możesz tego spróbować.

Gość ptasiek nastroszony
jak masz treść jeszcze inszą niż tylko żoładkową i Niewiasta jej posmakuje u Ciebie to ta blizna może nawet przydać męskości

Gość strucelek
Jak po szyciu to mysle, ze nie powinno byc problemu;). Z bliznami po oparzeniu jest troche inaczej, ludzie sie ich chyba troche boja, tak mysle. Ja te moje blizny po szyciu mam juz ze 20 lat :). Nigdy sie ich nie wstydzilam, nie zakrywalam. Nawet jak byly "nowe" i bardzo widoczne, a powiem Ci ze "zdobylam"je jak bylam nastolatka wiec teoretycznie w bylam w wieku, w ktorym dziewczyna jest bardzo wrazliwa na punkcie swojego wygladu. Na poczatku widzialam, ze zanjomi nie bardzo wiedzieli gdzie maja patrzec jak ze mna rozmawiali ;) (nad okiem tez mialam blizny) ale potem, jak zobaczyli ze nie jestem jakos strasznie zalamana tym badz co badz oszpeceniem, to zaczeli mnie traktowac normalnie. I tak jest do tej pory. Najwazniejsze nie unikac ludzi, nie chowac sie w domu. To nie kalectwo tylko czesciowa utrata urody ;).