Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateaa67

nauczycielka nazwala mego syna glabem! zglaszam to na policje!

Polecane posty

Gość mateaa67

a wczesniej do dyrektora i powiem to wwszystkim rodzicom na zebraniu tylko dlatego go tak nazwala bo nie uwazal na lekcji, 4 razy mu zwracala uwage a on cos innego robil i niby sie smial potem nazwala go glabem i zrzucila mu ksiazki na podloge takiego chamstwa nie podaruje, wiem jaki moj syn jest ale nie ma prawa tak traktowac mego syna!!!!

Gość ja tez mammm
wypisz go ze szkoły i ucz sama. Najlepiej jak będziesz sama uczyć synka. Po co obce baby mają go wyzywać.

Gość ptasiek nastroszony
mało na policję zaskarż to do trybunału w Strasbourgu i do Waszej Łaskawości helsińskiej

albo jeszcze lepiej - zastąp nauczycielkę, jak będziesz miała 30 rozwydrzonych bachorów w klasie, to na każdego głąbem sama nazwiesz :D

Gość no nic dziwnego...
że uczniowie na coraz więcej sobie w szkołach pozwalają :o

Gość no nic dziwnego...
że uczniowie na coraz więcej sobie w szkołach pozwalają :o

w moich czasach nazwanie głąbem to byłby miły eufemizm :) ale teraz...może za jedynki też bedzie sie zgłaszac nauczycieli na policje : )

Gość ja tez mammm
skoro tak szkoła stresuje wam dzieci to po chuj je tem wysyłacie. W domu niech siedzą., bezstresowo i masz pewność, że nikt go nie wyzwie.

Gość powinna mu jebnąć
mokrymi majtami przez ryj jeszcze :D

Gość dsdfsdfdfdf
za moich czasow tez to byla norma a teraz nie wiem co sie dzieje, posralo juz tych rodzicow

Gość ja tez mammm
łapserdak - najlepsza odpowiedź :D:D:D

Gość jestem tatą
Za moich czasów nauczyciel by bardziej zdecydowanie zareagował. Dzisiaj plastikowe wychowanie wychowuje nam młodzież jak się patrzy. Gdyby moje dziecko było w wieku szkolnym, i "pochwaliło się" takim wyczynem, to w pierwszej kolejności dostało by poprawkę a w drugiej obowiązek przeproszenia nauczycielki za nieuwagę. Mówiąc "dostało poprawkę' nie mam na myśli pobicia, ale zdecydowanej reakcji odpowiedzialnego rodzica. A zaprowadź na policję syna - dostanie pałą to może zmądrzeje. Gówniarze sobie za dużo pozwalają, dużo kozaczą przed kolegami, a jak nauczyciel zdecydowanie zareaguje, to leci z płaczem do mamusi?? Twój syn to zwykły frajer.

Gość aha ii ach
a ty jako mamusia to widzę juz cała kapusta jesteś :D

Gość na policję?
i zgłoszenie czego to będize? Potem sie nie zdziw jak cie synek będize policą straszył bo mu powiesz coś co mu sie nie spodoba

A moze miała rację:D?Dawniej byly solidne kary-czasami z byle powodu dostawał uczeń solidne lanie:P.Więc sie ciesz że nie wrócił ze złamaniem podstawy czaszki:D.

przesadzasz i to zdecydowanie!! nauczycielka ma całą klasę rozwydrzonych bachorów które musi opanować, a święci to oni nie są!! jeśli chceszrobić taki cyrk spowodu tego ,że nauczycielce puściły nerwy-to masz bardzo krótki rozumek!! Dzieci czy młodzież zupełnie inaczej zachowuje sie w domu przy rodzicach a inaczej w grupie przy rówieśnikach-a Twoje zachowanie jest idiotyczne, nie masz żadnego dystansu do synusia i chcesz sie wyładować na nauczycielce!Mnie jeszcze niedawno w liceum od debili idiotów i głąbów wyzywali-i nikt nie robił z tego tragedii-ale rodzice mileli trochę zdrowsze podejście do mnie i nie byli nadopiekuńczy!!a TY idz sie lecz!!!!

przesadzasz i to zdecydowanie!! nauczycielka ma całą klasę rozwydrzonych bachorów które musi opanować, a święci to oni nie są!! jeśli chceszrobić taki cyrk spowodu tego ,że nauczycielce puściły nerwy-to masz bardzo krótki rozumek!! Dzieci czy młodzież zupełnie inaczej zachowuje sie w domu przy rodzicach a inaczej w grupie przy rówieśnikach-a Twoje zachowanie jest idiotyczne, nie masz żadnego dystansu do synusia i chcesz sie wyładować na nauczycielce!Mnie jeszcze niedawno w liceum od debili idiotów i głąbów wyzywali-i nikt nie robił z tego tragedii-ale rodzice mileli trochę zdrowsze podejście do mnie i nie byli nadopiekuńczy!!a TY idz sie lecz!!!!

No nie... nauczycielka przesadziła Ty być może nie masz syna głąba tylko niewychowanego chama (sorry ale jeśli jaśnie książątko nie reagowało na 4 krotne upomnienie to ja bym nazwała go chamem a nie głąbem). Weź się za wychowywanie własnego dziecka bo niedługo Tobie się przytrafi wezwanie na policję bo synuś komuś przyłoży (bo przecież może, tylko jemu nie mogą bo mamunia nie pozwala):/ Żenada.

"...wiem jaki moj syn jest ale nie ma prawa tak traktowac mego syna!!!!" a nauczycielka ma znosić buraka bo on taki jest... puknij się w głowę głupia babo.

To nic, u mnie nauczycielka wyzywa od debili, kretynów, napierdala dziennikiem po głowie, czasem ręką, pokazuje fucki, każe spierdalać i po każdej ucieczce mówi: masz przejebane.

Gość łosz masakra
Invicta a gdzie chodzisz do szkoły? Do liceum przywięziennego?

Gość łosz masakra
tja, jasne, od razu Ci wszyscy uwierzą i będą żałowac...

Gość lubię cięte kwiaty w domu
a ja mysle, ze jak ktos operuje takim slownictwem,ma taki poziom kultury i nie potrafi panowac nad swoimi emocjami, nie jest w stanie niczego nauczyc kogokolwiek

Gość 09876
Ooooo, cosik autorka zamilkła. Czyżby doszła do wniosku, że to rzeczywiście głąb?