Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateaa67

nauczycielka nazwala mego syna glabem! zglaszam to na policje!

Polecane posty

Gość współczesny nauczyciel
Szalona Megi - podpisuję się pod Twoimi słowami obiema rękami! Niestety "bezstresowe" wychowanie produkuje takich głąbów i chamów!

Gość mateaa67
chociaz jedna osoba mnie poparla!ja tez uwazam ze jak ktos uzywa takiego slownictwa to nie jest wzorem dla uczniow

Gość mateaa67
czyli to jest normalne ze mojego syna wyzywa sie od glabow i rzuca sie jego rzeczy przy calej klasie na ziemie? nawet jakby 10 razy sie zasmial, nie powinna go wyzywac jutro ide do dyr

Gość powinno się zrobić 2 rzeczy
1. zatrudnić kompetentnych nauczycieli, bo wiele z nich to jakaś pomyłka :o 2. wprowadzić kary cielesne w szkołach, bo coraz więcej rodziców decyduje się na bezstresowe wychowanie :o

Gość mateaa67
nom, ta pani to pomylka

Gość szymeczekszymeczek
"czyli to jest normalne ze mojego syna wyzywa sie od glabow i rzuca sie jego rzeczy przy calej klasie na ziemie?" to zależy, co zrobił

Gość z_ uśmiechem
Na Policję to przesadziłaś, ale rozmowę z Dyrektorem oraz z owym nauczycielem popieram.Niestety ,ale ja spotkałam się z wieloma nauczycielami , którzy przesadzili i to o wiele bardziej niż ty tu opisujesz.I nie zgodzę się z twierdzeniem,że dzieje się tak, bo w klasie jest ,,30 bachorów". W obecnej klasie mego syna jest tylko 5 uczniów i takie rzeczy mają miejsce nagminnie.

Gość a ja też belferka
matea a ja myslę, że to Ty jesteś "pomyłka" . Swoim zachowaniem utwierdzasz tylko syna w przekonaniu, że nie zrobił nic złego, chociaż permanentnie przeszkadzał nauczycielce( i reszcie klasy) w lekcji. TY robisz mu krzywdę, a nie tamta Pani.Nie popieram zachowania nauczycielki, zachowała się nieprofesjonalnie, ale najprawdopodobniej puściły jej nerwy, jest tylko człowiekiem, a nie maszyną. Pomyśl , co robił,że doprowadził człowieka do skrajności....To jego powinnaś ukarać, a jesli musisz dac upust swojemu "jadowi" to porozmawiaj w cztery oczy z nauczycielką, anie rób z igły widły.

Gość hgjhgkjhuik
a ja nie dziwie sie nauczycielce. Jak ten chlopak przeskrobal, to mogly poniesc ja nerwy. Rownie dobrze nauczycielka moze zglosic sprawe do dyrekcji a nawet wyzej za naruszenie godnosci osobistej, przeszkadzanie w lekcji, brak szacunku dla zasad. moze nie powinna byla rzucac rzeczami i nazywac chlopaka glabem ale rownie dobrze moze zaskarzyc rodzicow dziecka

Gość hgjhgkjhuik
w mojej szkole nauczycielka tak samo reagowala na wredna klase, tez ja ponioslo i rzucala rzeczami rodzice zaczeli robic awanture ,to zglosila sprawe do sadu i wygrala

Ja miałam podobną sytuację z przewrażliwioną mamą , która zrobiła mi w szkole aferę, ponieważ na lekcji polskiego, zwróciłam synowi uwagę,że bazgrze :O Uważam,ze niektórzy rodzice popadają w paranoję.

Gość hgjhgkjhuik
udowodnila ze kilka osob naruszylo jej godnosc osobista i toalnie dezorganizowalo jej lekcje

Gość szymeczekszymeczek
bez względu na to, czy ta nauczycielka dobrze zrobiła, czy nie (ale przeczucie mi mówi, że dobrze) to prawda jest taka, że w szkołach pracuje wiele osób, które do pracy tam się kompletnie nie nadają, nie mówię tu o tej nauczycielce, mówię ogólnie

Gość z_ uśmiechem
Droga Pani Belferko. Mój syn ma dyslekcję + ADHD. Potrafi zajść za skórę, bo buja się na krześle , patrzy w sufit , gdy się do niego mówi itp.Ma to wszystko w opinii,że jest to niezależne od niego. Mimo to zawsze był upokarzany przez nauczycieli, wyzywany, popychany. Nic z tym nie robiłam, tłumaczyłam sobie,że każdemu mogą puścić nerwy....To był błąd. Bo w końcu mój syn za to ,że nie wykonał polecenia nauczyciela wrócił do domu zakrwawiony z dziurą w ramieniu. Nauczycielka wbiła mu klucz i tak nim długo kręciła,że w bluzie i koszulce zrobiła się dziura i uszkodziła ramię. ..........No cóż...można powiedzieć nadal,,nerwy puściły"...

Gość hgjhgkjhuik
nie porownuj dziecka z adhd do dziecka ktore nie ma opinii z poradni a takie zwlaszcza ( bez adhd, tylko rozwydrozne) doprowadzily nauczycielke do sadu

Gość hgjhgkjhuik
a po 2 skad tyle opinii z adhd teraz? moj ojciec chodzil do szkoly w latach 60ttych i na 40 osob w klasie nikt nie mial adhd, nauczyciel walil linijka w lape, dzieciaki siedzialy grzeczne, nikt sie nie bujal na krzesle nagle w kazdej klasie po 5 osob z adhd smieszne nawet moi dziadkowie mowili ze na cala szkole to moze tylko 10 bylo urwisow

Gość ZombieGrrl
Chodzę do 3 kl LO i są nauczyciele, dla których wyzywanie uczniów to norma i tendencja. Nienawidzi się takich palantów, co myślą, że sobie moga poużywać na "smarkaczach" bo nie potrafią czegoś "tak jak powinni". Tylko, że w momencie, jak się takiemu podskoczy, to ma się jeszcze większy problem. Nie wspominając już o ingerencji rodzica.

Gość ornolik
99% nauczycieli to jakieś niedoróbki nadające siętylko do zamiatania chodników

Gość ornolik
hgjhgkjhuik- a Ty w jakimś ciemnogrodzie mieszkasz? jeszcze 30 lat temu bito dzieci linijką po dłoniach, obrywano im uszy, jak Twojemu dziadkowi i kolegom zasolono porządnie to siedzieli zastraszeni,bo nie grzeczni, a zastraszeni jak chcesz się do tych czasów cofnąć to powiedz szefowi, żeby Cię codziennie w pracy n a p i e r d a l a ł jak coś źle zrobisz zdyscyplinowana będziesz :)

Gość aha ii ach
niech wszyscy biorą opinie, o dysleksji, dyskalkulii , ADHD itp, a potem niech wam, drodzy rodzice, napierdzielą zdrowo w domu. tego wam z całego serca zyczę. :p :D 🖐️

Gość ladniejsza przede wszystkim
Naucz się najpierw języka polskiego, a później składaj życzenia :)

Gość aha ii ach
jesteś debilką, skoro nie odróżniasz niedociskania klawiszy od błędów. A co do nicku, to ty sie naucz, jak należy pisac te dwa wyrazy, debilko :P

Gość z_ uśmiechem
aha ii ach niech wszyscy biorą opinie, o dysleksji, dyskalkulii , ADHD itp, a potem niech wam, drodzy rodzice, napierdzielą zdrowo w domu. tego wam z całego serca zyczę. To już nie chodzi o to , czy była opinia ADHD, czy nie. To nie było uderzenie linijką , książką...itp. To było uszkodzenie ciała z takim skutkiem,że przez ponad miesiąc jeździłam z dzieckiem po lekarzach, bo rana się nie goiła, zbierała się ropa. Nie twierdzę,że wszyscy nauczyciele są źli, bo wszyscy tak postępują. Tak nie jest. Znam też tych z powołania, którzy radzą sobie z dziećmi nazwę to ,,trudnymi".Ale z tego co obserwuję bardzo młode nauczycielki i nauczyciele za bardzo spouchwalają się z uczniami i potem nie mogą sobie poradzić.

Gość aha ii ach
tu akurat muszę się z toba zgodzic. Obserwowałam takie cos. Nauczyciel to nie kumpel. Rodzic zreszta też ma inną role do odegrania, nie kumpla.

Gość lalka kinia
AUTORKO POWINNAŚ SIĘ WSTYDZIĆ! że wychowałaś takiego bachora! Jak można zwracać dzieciakowi 4 razy uwagę? O czym to świadczy? O tym, że bachor niewychowany i nie szanuje nauczyciela!! Wstydź się!!!!!! Jakby moje dziecko dostało 4 razy upomnienie za zachowanie od nauczyciela, to już bym się odpowiednio dzieciakiem zajęła,żeby wstydu nie przynosiło! WSTYD WSTYD i jeszcze raz WSTYD DLA CIEBIE!!!! niektórzy hodują dzieci, a nie wychowują!!!!

Gość lalka kinia
urodziłaś i wyhodowałaś głąba-- GŁĄBA!!!!! i chcesz iść na skargę do dyrektora?? Prawda jest taka, że twój dzieciak to cielęcina skończona, bękart jakiś bez kultury

http://so.pwn.pl/zasady.php?id=629475 Proszę bardzo :) Sama się doucz- i pisowni, i kultury. To musi być strasznie przykre być chamem i debilem jednocześnie :) Jak sobie z tym radzisz?

lala kinia - Twoje to dziecko, a czyjś to bachor? I dlaczego akurat Ty masz kogoś kultury uczyć?

Gość hahahsjksks
ja bym mu jeszcze w łep przypier.... a pozniej tobie , dosc ze bachor rozwydrzony to jeszcze matka z sianem we łbie :P masz racje idz na policje, przynajmniej beda mieli sie z kogo pośmiać :P