Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadheuifewbfgvu

jestem okropnie brzydka, juz sobie z tym nie radze

Polecane posty

Gość loveeeeeeeee
i mam jasne wlosy, a mlodszy brat po mamie jest ma ciemne wlosy i oczy. dziewczynki dzidzicza po tacie a chlopcy po mamie.

Gość loveeeeeeeee
ciemne tzn. brazowe/czarne. zebyscie nie pomysleli ze mam matke murzynke :P

Gość ptasiek nastroszony
wykapany ? a nie z porzadnego obfitego wytrysku?

Gość kira najkli
loveeee-nie moglibysmy zasnac bez tej informacji:O

Gość gerksa
ja z wrocławia to mamy do siebie kawałek:)

Gość loveeeeeeeee
no. i szkoda bo wolalabym zebym byla ciemna, tzn ciemne wlosy i jasna cera jak brat a nie okropne piegusiska :/ moglo to jego spotkac nie mnie.

Gość dziewczynki po tacie
a chłopcy po mamie? to jak wytłumacyzsz fakt gdy np rodzeństwo jest jednej płci i sie całkowicie od siebi rózni ? pierdolenie takie:O

Gość loveeeeeeeee
chociaz nie , nie zycz innemu co tobie nie mile. chlopaki maja gorzej ja to jeszcze se dam rade jakos. trzeba zyc choc ten swiat to jedna wielka patologia i cierpienie i niesprawiedliwosc. niech wszystko pojdzie w pizdu swiat niech sie zawali, nie chce zyc :(

Gość seba89
do autorki.doskonale cie rozumiem,czujesz sie gorsza niepotrzebna a tak bardzo chcesz byc dla kogos najwazniejsza i kochana..rowniez tak mam..chcialbym byc poprostu kochany tez mam mysli samobojcze..jedynym fizycznym plusem mej osoby to bardzo duzy wzrost..to nie tak ze faceci to wzrokowce..ja nim nie jestem..nie dlatego ze nie mam wyboru bo jestem paszczurem.ale bo oceniamne innych tylko tymi kategoriami jest zalosne i niesprawiedliwe..chcialbym cie poznac oto moj mail sebkas@onet.eu mapisz jesli znajdziesz dla mnie chwike

Gość loveeeeeeeee
no bo tak jest, dziewczyni po tacie dziedzicza, tak mi sie wydaje,. nie wiem moze sie myle. moze po prostu to przypadek.

Gość gerksa
Ja gdybym nie była piękna a z głębi serca bym tego pragneła drązyłabym temat chyba(byłabym gościem wielu gabinetów chirurgów plastycznych,tylko po to by choć porozmawiać o tym jakie mam szanse), bo ja taka jestem niestety że jak coś mi w głowie śiedzi to dopóki tego nie zdobęde to nie spoczne.

Gość loveeeeeeeee
a jesli mam cos doradzic autorce, nie wiem sama cierpie tak jak Ty znam ten bol, mam nadzieje ze dlugo nie pozyje.

Gość loveeeeeeeee
tak ale na te gabinety trzeba miec kase!

Gość Jade wierszem bo lubię ;)
Dziewczyny chyba przesadzacie nie jesteście brzydkie tylko taka gadacie nie dołujcie sie, pewnie nie jest tak źle ;)

Gość gerksa
Ale na konsultacje też??

Gość loveeeeeeeee
no a jak, konsultacje takze kosztuja, nie ma nic za darmo co ty myslalas.

Gość gerksa
Wydaje mi się że za informacje sie chyba nie płaci.. Pytałabym wszystkich dopóki nie wiedziałabym wszystkiego...

ale ja mam to samo, i tylko mysli samobójcze o niczym innym nie mysle nie mam faceta itd.. ;( a ile wy macie lat?

Gość loveeeeeeeee
a jak? myslisz ze oni pracuja charytatywnie??? za konsultacje zwykla wizyte bez badania sie placi/

Twarz to nie wszystko o nie wiem ja Was rozumie :( ale samobójstwa nie popełniajcie, wyolbrzymiacie problem tak myśle chociaż nie znam sytuacji na tyle.

konsultacje kosztuja i to conajmniej 100 :/

Gość loveeeeeeeee
20 lat

Twarz to nie wszystko, o nie! ja Was rozumie. Ale samobójstwa nie popełniajcie :( bardzo Was prosze. Myślę że problem Wyolbrzymiacie rade dacie :)

masz tradzik i brzydkie wlosy....zacznij lykac jakies witaminy na wlosy,skore i paznokcie (np drozdze w tabletkach) kupuj odzywki do wlosow,zacznij o siebie dbac! a napewno zmienisz zdanie o sobie.Kobiety sa ladne,brzydkie i zrobione (brzydkie ale jak sa pomalowane z ladna fryzura i zadbane to naprawde potrafia byc piekne)

Gość gerksa
Odkładałabym pewnie na taką operację-nie jeździłabym pewnie autem a może nawet miałabym kredyt na operacje-nie wiem ale pewnie gdybym miała na tym punkcie świra jakąś swoją wizję(a mam takie swoje i część juz zrealizowałam co daje mi siłę na przyszłość)to bym nie odpuściła i walczyła o szczęście. Ja troche wiem co mówię bo jestem jedną z tych osób które swoje szczęście uzależniają od różnych rzeczy.

Gość loveeeeeeeee
moze ulepszaj sie krok po kroku, na poczatek zadbaj o włosy i cere, aby pozbycsie tradziku, nastepnie uzbieraj kase na operacje nosa ;D krok po kroku do celu i sie uda.

Zostałem zesłany na ziemie by wspierać tych co zaznają cierpienie. Skąd jesteście ? pomagałem ludziom w moim mieście

Gość loveeeeeeeee
ja mam problem ze jestem zbyt wrazliwa i nie moge patrzec na cierpienie zwierzat i ludzi :( np. dzis widzialam 2 bezdomnych jednen pchal wozek inwalidzki pod górke z tym drugim, tak mi przykro :( albo widzialam rozjechanego liska :( i placze :( albo widze babcie i dziadzia biednego co sprzedaje gruszki na targi by dotrobic do renty 500 zl :/ :( i inne :/

Gość seba89
poza tym miej gdzies opinie innych.faceci oceniajacy kogos wulgarnie,chamsko sami sobie wystawiaja kiepskie cenzurki..hm tylko ciekawe co zrobisz gdyby o twe serce walczyl brzydki chlopak??

loveeeeeeeee bo Masz bardzo dobre serduszko moja Duszko :)