Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana wrocławianka

pomóżcie mi się zemścić!!!

Polecane posty

Gość zdesperowana wrocławianka

od 7 lat jestem zakochana w starszym o 5 lat chłopaku (ja mam 19 lat => on ma 24). z kamilem nigdy nic konkretnego mnie nie łączyło. jakiś czas temu zaczęłam spotykać się z pewnym chłopakiem, jak się później okazało, jego najlepszym przyjacielem. niestety nie wyszło nam, ponieważ nie mogłam wyzbyć się uczucia do kamila. rozstaliśmy się w pokojowych stosunkach, wszystko było dobrze... aż do niedawna. któregoś dnia spotkałam kamila. zaprosił mnie na piwo, co było dosyć dziwne, gdyż nigdy wcześniej nie przejawiał chęci spotkania się ze mną. czekałam na to cały tydzień a on 2 godziny przed spotkaniem napisał że coś mu wypadło i się nie wyrobi. okej, rozumiem. parę godzin później spytał czy mam czas następnego dnia. umówiliśmy się kolejny raz, a on znowu mnie wystawił. tym razem bez słowa wyjaśnienia. byłam zrozpaczona, nie wiedziałam, co mam o tym wszystkim myśleć. już się z tym wszystkim ogarnęłam ale nagle jak grom z jasnego nieba... znowu on. i to nie sam! kamil i jego dwóch najlepszych przyjaciół (w tym mój były) w tym samym czasie napisali do mnie czy wybiorę się z nimi na studniówkę, perfidnie się ze mnie naśmiewając. jestem pewna że to wszystko było ustawione, łącznie z naszymi niedoszłymi spotkaniami. teraz mam ochotę zemścić się za to co mi zrobili. nie mam niestety pomysłów i liczę na waszą pomoc. zemsta musi być inteligentna i stopniująca napięcie. czekam ze zniecierpliwieniem! Asia.

czy tylko ja nie rozumiem o co jej chodzi?:D Asia do książek. bo jutro do szkoły!