Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głodozmorka

kłamią ci co mówią że w Polsce nie ma biedy

Polecane posty

Gość głodozmorka

jestem biedna chociaż pracuje po opłaceniu rachunków nie jestem wstanie sie utrzymac i przed wypłatą głoduje ,moi znajomi ciągną z rodziców więc nie odczuwają że mało zarabiają mnie nie ma kto pomóc

Gość ptasiek nastroszony
a jest? chyba bardziej lenistwo

Gość dobrze chociaż że pracujesz
ja nie mogę znaleźć pracy i zastanawiam się, co mam robić.....

Gość papla666
Bieda w Polsce była, jest i będzie. Tych, którzy są biedni na własne żądanie, nie żałuję... Ale jest wielu takich, którzy harują i nie wiele mają, lub harować by chcieli, lecz nie mają gdzie :(. Powodem biedy bardzo często są duże kredyty, nie koniecznie związane z kupnem np. mieszkania. Wielu ludzi kiepsko je, narzekają, że ledwo co im starcza pensji...ponieważ żyją ponad stan. I to gubi większość ludzi. Jeśli mnie na coś nie stać, po prostu tego nie kupuję. I nie biorę kolejnego kredytu, bo wiem że będzie ciężko. To prawda, że Państwo powinno zapewnić obywatelom godziwe warunki życia i możliwość pracy za godziwą stawkę...Ale człowiek, to bestia dość zachłanna i im więcej zarabia, tym więcej chce mieć.

Gość głodozmorka
nie żyje ponad stan nie jestem rozrzutna ,jeszcze jak tylko mogę dorabiam sprzątaniem ,ale ile można pracować przecież podobno idziemy do europy ,a ja odczuwam jak bym była w chinach