Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubuśgo

FACECI, LUBICIE KOBIETY KIBICKI/ KIBOLKI?

Polecane posty

Gość kubuśgo

Wiem, ze kobieta to powinna się kojarzyc ze szpilkami, czerowną szminką, płaszczykiem, ale .. są też inne kobiety, które są czasem bardziej wartościowe i życiowe. Ja lubię ubrac dresy, fajne adidaski, isc na mecz, napic się piwa, pogadac z kolegami, lubię z nimi rozmawiac, najlepiej się dogaduje. Nie jestem solara z długimi tipsami, ale jestem równie ładną kobietą. Czasami też moge ubrac szpilki, pomalowac paznokcie, dekolt i wyglądam ładnie, ale chyba ja jestem typową chłopczycą. Czy takie kobiety w dresie, oczwyście nie byle jakim, nie w ortalionie z nike przez pół pleców, tylko ubrana jak dresiarka/ kibicka ale w dobre markowe ubrania moze sie podobac? jestem zadbana, maluje się, ale no własnie jak to widzą faceci? nie przeklinam na okragło, nie bujam się jak chodze, nie upijam a jednak lubie to towarzysto ... i ten styl...

Gość ptasiek nastroszony
ogolnie kibole , kibice czy jak ich zwal to patologia , moze nowoczesne stadiony i uzbrojona policja podniesie poziom zachowania tej patologii ze choc nie beda obsrywac siedzen na nowych stadionach i sie myc idac na kulturalny nowoczesny obiekt, cham na salonach musi sie choc troche3 do kultury przysposobic

Gość kubuśgo
to są te sterotypy ... wiadomo, ze wiekszosc takich osob to ludzie z blokowisk, czesto patologia, ale to sa nieraz ludzie, ktorzy przeszli duzo wiecej i predzej sobie w zyciu poradza. nie ma co generalizowac.