Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej hej pomocy brak

co dobrego upichcićna parapetówkę?

Polecane posty

Gość hej hej pomocy brak

za tydzień z mężem urządzamy parapetówę dla znajomych, a ja nie mam pojęcia co przyrządzić :( generalnie lubię gotować, jestem mistrzynią obiadów, ale jakoś nie mam pomysłu co na taką imprezę zrobić :(

Ja zazwyczaj na taką okazję robię makaron z twarogiem i cukrem. Duzo, tanio i wszystkim smakuje :)

Gość MSka;)
skrzydełka na ostro z papryką lub w miodzie,mmm...

Gość dfdfdfdfdf
moze zrob takie jakby krokiety z miesem mielonym w waflach. papryka ogorek i ser daje sie do srodka. to jest naptrawde przepyszne. zawsze kazdemu smakuje i nie jest trudne do zrobienia. jak chcesz moge dac ci przepis:)

Wejdz na gotowanie dom ogrod tam full porad Ja ostatnio mialam gosci to sushi tez bylo kurczaka pieczonego ( udka skrzydelka ) danie jednogarnkowe bigos leczo strogonof deska wedlin pod wodeczke do tego marynowane grzybki papryka cebulka perelkowa korniszony itp koreczki tartinki u mnie schodza swietnie pijackie zeberka albo zeberka slodko pikantne do tego frytki albo ziemniaczki opiekane ze 2 lub 3 salatki

Mozesz tez zrobic grzanki albo mini pizze jakas paste np serowo-jajeczna do posmarowani na kanapki/ grzanki albo krakersy jak parapetowka to do wodeczki pycha tatar czy sledzik ale tatara nie kazdy lubi u mnie w sezonie schodzila saltka z rukoli truskawek i sera koziego saltki ziemniaczane i makaronowe mozesz zrobic smietanowca na cieplo ja uwielbiam czesto robie rolade z kluskai slaskimi albo devolaje :) zalezy jakie masz upodobnia kulinarne i Twoi goscie jeden pohoonie salatke z krewetek a drugiego zemdli i nawet na to nie spojrxy