Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erwerwwererw

Podsmażacie pieczarki do zapiekanek?

Polecane posty

Gość erwerwwererw

J.w. :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość erwerwwererw
Bo ja zawsze daję surowe, i od razu do opiekacza, ale znajoma mówi, żeby je poddusić

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość erwerwwererw
Aniołek, dzięki, w takim razie podduszę :) Na maśle czy oleju...?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość erwerwwererw
Czyli wystarczy po prostu potrzymać na patelni tak z 5 minut?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość papla666
Ja duszę bez tłuszczu, od razu z cebulką. ale tylko dla tego, że nie mogę smażonych rzeczy i kiepsko bym się czuła. Normalnie- dusiła bym na maśle. Tylko na maśle :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość erwerwwererw
O, cebulkę w takim razie też dodam :D Dzięki wielkie!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
To zależy ile masz tych pieczarek :) Jeśli tylko przykrywają dno to wystarczy 5 minut. Możesz dodać cebulkę.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ZROBISZ TAK JAK JA :)
PIECZARKI KROISZ DROBNO, CEBULKĘ--> NA PATELNIE, TROCHĘ OLEJU(NIE DAWAJ MASŁA!!) DOPRAWIASZ: WEGETĄ, PIEPRZEM I DUSISZ NA WOLNYM OGNIU OK.10-15MIN POD PRZYKRYCIEM. NA KONIEC ZABIELASZ SŁODKĄ ŚMIETANĄ WYMIESZNĄ Z MĄKĄ OK. 1 ŁYŻECZKI. SYPIESZ MAJERANKIEM I GOTOWE. SMACZNEGO .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ZROBISZ TAK JAK JA :)
POTEM OCZYWIŚCIE DAJESZ NA BUŁKĘ DO TEGO POMIDOREK, BAZYLIĘ, SER OGÓREK I CO TAM WOLISZ. WSTAWIASZ DO KUCHENKI I MASZ ZAPIEKANKĘ.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Haitji
super przepis:) ja nie daję smietany ale też troche maki lepiej sie wszystko potem trzyma razem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ksiądz Jerzy Owiec
jak to przeczytałem to mam teraz smaka eh

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość papla666
Z majerankiem bym nie zjadła. akurat tu mi nie pasi :). A pieczarki w sosie własnym, do zapiekanek, na pizzę, zawsze podsmażam z cebulką, na masełku, nigdy na oleju. Chyba że dla siebie robię, to tak jak mówiłam , duszę bez tłuszczu...Ale co osoba, to inny gust :D. P.S. Też dodaję sól i pieprz. Staram się nie używać przypraw z glutaminianem sodu ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bum hanka bum
pieczarki to panga w świecie grzybów wegeta to panga w swiecie soli kafeterianie to panga w świecie internetu :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×