Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka1111

pomocy!!!

Polecane posty

Gość anulka1111

hej dziewczyny! mam problem... moja córka ,która ma 10 tygodni oddaje zielonkawe ,rzadkie kupy ze śluzem, martwię się bo jest karmiona tylko i wyłącznie piersią! dzisiaj zrobiła już 5, wszystko byłoby w porządku ale wiem że jest coś nie tak bo wcześniej robiła raz dziennie albo nawet co drugi dzień.Dodam że zachowuje się normalnie, przy oddawaniu nawet się nie pręży. jak dzisiaj ją zważyłam okazało się też że przez 20 dni przybrała tylko niecałe 0,5kg, może za bardzo się martwię ale to moje pierwsze dziecko. proszę o porady.iść do lekarza czy jeszcze zaczekać 2dni?

Gość dywan do czyszczenia
lepiej idz. moze to uczulenie na cos co ty jesz?

Gość jem kolację i nie chcę
czytać o kupach! W dodatku zielonych! Pisz na ciąża itd....

obserwuj dziecko,dawaj dużo pić. Jeśli karmisz piersią ,przepajaj dziecko żeby się nie odwodniło. A najlepiej wybierz sie do lekarza.

Gość anulka1111
nasza pani doktor przy ostatniej wizycie kazała nam odstawić nabiał bo podejrzewała skazę białkową, mała była zsypana cała krostkami wtedy teraz krostki zniknęły chociaż ja całkiem nabiału nie odstawiłam bo dodaję trochę śmietany do zupy lub mleka do kawy...może całkowicie odstawić? a jak jednak to nie skaza... zresztą kiedyś czytałam artykuł żeby nie rezygnować całkiem z nabiału żeby dziecko przyzwyczaić do tych alergenów, kurde przy maluszku non stop zmartwienia...