Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to prawda ze facet po seks

Czy to prawda ze facet po seksie

Polecane posty

Gość Czy to prawda ze facet po seks

nie moze trenowac sportu tzn jest mu ciezko lub cos w tym stylu?

Jest to duży wysiłek dla mężczyzny, ale nie oznacza to że należy go traktować jak emeryta i podsuwać kapcie :D

Gość ptasiek nastroszony
sport powoduje szczegolnie ten wyczynowy , ze wytrenowuje sie tetno do nawet 200 uderzen oraz dluzszy czas dotlenienia naczyn i mozgu wiec Ci trenujacy powinni byc sprawniejsi seksualnie od kolnierzykow zasiedzialych w biurach

Gość autorkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bo chodzi o to ze bardzo mnie zdziwilo to ze wlasanie po seksie moj maz odwolal trening ( sport wyczynowy ) no i ja bylam bardzo zdziwiona, rouzmumiem i nie mam nic przeciwko tylko mnie dziwi, oczywiscie przed teningami i przed meczami seksu nie ma bo trener zabrania :(

to dlaczego ja po, moge isc spokojnie biegac albo nie wiem obiad robic albo na zakupy isc:P to tez wysilek fizyczny, faceci sa delikatniejsi w tej sprawie z powodu utraty bialka czu co?

Gość jjfbesjklg
a mój facet to jakiś cyborg... Po seksie może wszystko robić. Nigdy nie chce mu się spać i mógłby się kochać 20x dziennie. Potrafi też dojść kilka razy pod rząd (czytałam, że tylko kobiety są zdolne do orgazmu wielokrotnego) Jak ja już jestem padnięta to on chce jeszcze i jeszcze :P To chyba jakiś ewenement...

no wlasnie nie... to ja jestem poqwiedzmy ta czynna strona ale czasami jest tez po rowno, draze temat bo mamobawy ze moze moj maz poprostu unika seksu albo cos czasami ja mam wiele razy orgaz a on nie ma i nie chce tzn kontroluje bo ..." szkoda mu nasienia w sensie bo to go bardzo zmeczy" i takie tam... tego nie potrafie zrouzmiec

Gość ziooomussss
Ja i moje panna znaleźliśmy na to sposób .. to ona ujeżdża mnie i nie jestem zmęczony po seksie