Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garkamell

biały frak

Polecane posty

Gość garkamell

Witam jakiś czas temu w katalogu widziałem zdjęcia młodej pary ubranej na biało , koleś miał biały frak i wyglądali super , mamy fajną nowoczesną salę , w sensie taką subtelną i delikatną dj ma delikatne światełka w ogóle i sala i dj to nasi wymarzeni nie wiem czy to nie za orginalne z tym frakiem???

To Wasz ślub i Wasze wesele - jeśli Tobie i Panu Młodemu podoba się biały frak, to nie widzę żadnego problemu. To, że PM występuje najczęściej w garniturze wcale nie przesądza sprawy. Ostatnio widziałam suknię ślubną z malinową szarfą w talii i tez wyglądała super, mimo że nie była śnieżnobiała albo ecru.

Wybacz, nie zauważyłam, że pytanie napisał właśnie przyszły Pan Młody :-)) Za mało panów nas odwiedza na kafe:D

Gość sorry ale napisze zupełnie
szczerze - jeśli się chcesz ośmieszyć, to zakładaj ten biały fraczek... będziesz wygladał jak podróbka szefa kelnerów ;) albo grajek discopolo albo jak ten pajac: http://forum.przewodnikmp.pl/topic6793.html czyli kompletny brak gustu, smaku i wyczucia jeśli chcesz być elegancki, załóż tzw. frak dzienny; w sklepie powiedza ze to surdut angielski - bzdura, ale mniejsza o to jeśli sie uprzesz na białe wdzianeczko, to i tak je włożysz, ale nie zdziw się, jesli wylądujesz dzięki temu na demotywatorach albo wedinatorze ;) albo w "My big fat gypsy wedding" - tam Panowie Młodzi przebierają się za pajaców w satynach, a Panny Młode za zmutowane śnieżne kule...

Gość miarbellka.86
Nie rozumiem, dlaczego ma się ośmieszać? I gdzie jest powiedziane, że Pan Młody ma bezwarunkowo występować w ciemnym garniturze? Jeśli wybierze odpowiedni fason, który będzie pasował do jego sylwetki, to nie widzę problemu. Dzień ślubu jest wyjątkowy i warto podkreślić go wyjątkową garderobą.

Gość Kropula
Popieram mirabelke.