Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruby 27

gruby czy długi kutas jakie lubicie?

Polecane posty

Gość gość
kobiety lubia duze tylko udja ze nie

Gość gość
Tylko jeden facet jest w stanie mnie "wypełnić" i to nie jest mój mąż...

Gość gość
Mojego to 20,5?15 i mi wystarcza, a niekiedy nawet zaboli.

Gość gość
Dziś w saunie był taki co miał kawał pały majtającej się miedzy nogami.Jeszcze nigdy nie widziałam tak wielkiego.

Gość gość
Najlepiej jak jest długi i gruby, ale jeżeli bym miała wybrać to na pewno gruby, bo będzie przylegał do ścianek pochwy i doznania super

Gość gość
Raczej grubszy. Dłuższy nie koniecznie bo nie odpowiednio użyty może całkiem odwrotnie działać na ...

Gość gość
Ja w łaźni ostatnio takiego wielkiego fiutka widziałam.

Gość gość
No i co nie miałaś na nie go ochoty

Gość gość
Marze o duzym hu/ju/ takim jak maja konie

Gość gość
Od paru miesiecy posuwa mnie facet o 22-a starszy odemnie a ja mam ponad 20-a lat ale sex z nim to jest cos wspanialego bo i ma mnie czym przerznac bo ma powyzej 20 cm i jedzie mnie ostro na calego. Mazylam o takim dyszlu i jestem teraz przez takiego piepszona SUPER

Gość gość
Uwielbiam miec w ciipce cos co bede czula ze mam dobrego duzego /hu/ja/ minimum 23cm

Gość gość
Takiego to se w stajni poszukaj Piździcho masz pewnie rozepchane jak wiadro :O

Gość wyruchana
Moj maz ma sporego i grubego kutasa bo ma 19cm dl i z 10 cm w obwodzie i lubie jak jego kutas wypelnia mi moja cipe wchodzi we mnie bardzo powoli i czuje jak rozpycha mi moja cipe i wchodzi coraz glebiej.Bylismy kiedys na takim spotkaniu z dwiema innymi parami bo chcielismy sprubowac czegos innego bylo fajnie seksi.Sex z wymiana partnerow to fajna sprawa ale te panie kture maz zaspokajal swoim kutasem jeczaly z rozkoszy widzialam po nich ze spelniaja swoje marzenia.Jego ktutas jak stoi ma dosc spory lepek i jak wchodzi w pizde ma sie wrazenie ze za moment ja rozerwie ale jak juz jest w cipie daje sporo zadowolenia tamci panowie mieli przecietne kutaski jeden to chyba mial z 10 cm dl i byl cieniutki wcale mnie nie zadowlil tylko spermy mial chyba z litr a drugi byl dosc spory mial z 17 cm i z 7/8cm obwodu tego czulam w cipie no i wytrysk mial mocny bo jak strzelil sperma to az trysnol mi na twarz.Panie nie dawaly mojemu mezowi spokoju caly czas meczyly jego kutasa bo jest naprawde super taki akurat.Pozdrawiam panie i powiem jeszcze jedno pizda pomiesci kazdego kutasa jak sie tego pragnie.

Gość spragniona2315
Witam spragnionych panów masz ochotę zobaczyć moje napalone ciałko ? Zapraszam do ogladania na sex kamerce www.sexcam.5v.pl