Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muminka81

Czy to ciaza?

Polecane posty

Gość Muminka81

Czesc dziewczyny, Mam pytanko na ktore moze odpowiecie mi. Na podstawie moich objawow domyslam sie,ze moge byc w ciazy,choc pewna nie jestem. dlatego zawitalam tu. Od momentu stosunku z moim chlopakiem (jakos to bylo w dni plodne) minelo 3 tyg wten czas mialam okres tyle,ze trwal on o 1 dzien dluzej i w piaty mialam plamienie. teraz czuje cale podbrzusze i jajnki jakby to wsyztsko mnie rwalo, to nie jest bol. pozatym sluz jest taki jak bialko kurze. Okres skonczyl mi sie 6 dni temu.

Gość a co na to
masz podejrzenia to rób test

Gość kup test nie jestem wróżką
Masz owulację....

Gość Muminka81
Czy mimo okresu ktory mialam dosc obfity i wydluzony moge podejrzewac ciaze? dodam tez,ze okres pojawil sie 2 dni wczesniej i trwal tez jeden dzien dluzej. wystepowaly skrzepy.

Gość a co na to
ja powiedziałabym że nie ale jak to kafe to zaraz powiedzą że one miały obfite okresy a w ciązy były. :O

Gość Muminka81
A no wlasnie, i niewiem czy to prawda zta miesiaczka podczas ciazy. w sumie jestem zmieszana i wiem,ze natura czasem potrafi sama platac figle. dlatego jestem tu,zebysmy mogle dojsc do jakegos wspolnego wlasciwego punktu odniesienia na poziomie realnym.

Gość nie jesteś w żadnej ciąży
dziewczyno... ogarnij się!

Gość kup test nie jestem wróżką
Nie! Nie jestes w ciazy! Czemu nie zrobisz testu? Myslisz, ze ludzie tutaj maja dar jasnowidzenia?

Gość rany zrób ten
test a nie kombinuj, co? To już jakaś masowa psychoza z tą ciążą mimo okresu. Wkrótce się okaże że okres w ciąży to nowy standard. :O

Gość Muminka81
wiec troche mnie uspokoilscie :) A moze odczuwam cale podbrzusze od tego myslenia i obaw...niewiem juz sama. zrobie test w sob