Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgddffgfgfg

Prawda o związkach młodych kobiet ze starymi prykami...

Polecane posty

Gość fgddffgfgfg

Stary ramol się wyszumiał, poruchał, a na starość (czyli w wieku ok. 30 lat) on sobie szuka nie rówieśniczki, ale nastolatki, albo takiej po 20stce, bo go 30latki obrzydzają, on musi mieć młodą dziwkę do ruchania. I taka prawda, miłości to tam nie ma, tylko seks.

Gość likujhgytrfds
mloda dziewczyna moze szukac kogos kto bedzie sie nia opiekowal bo mlody chlopak w jej wieku to jeszcze debil ktory tylko ru.chalby na prawo i lewo zero zobowiazan ani szacunku do kobiety. taka prawda. ktora dziewczyna mysli powazniej o zyciu to patrzy na takich lekko starszych od siebie co sie juz wyszumieli i chca miec rodzine..

Gość a co żal ci dupę ściska?
:D Pewnie taki "stary pryk" cię zostawił dla 20 latki :D

Ja mam 28 lat i nie uważam że trzydziestolatki to stare pudła :). Znam parę atrakcyjnych i o niebo lepszych niż niektóre nastolatki.

Gość vvvvvvvvia
ja mam 27 lat. nie jestem juz mloda.. niedlugo 30stka zapuka do drzwi.. ale tylko tacy po 40stce na mnie lecą. hah. no... taka prawda.. to co mam robic. ???

Gość fgddffgfgfg
jak ktoś zawsze był ruchaczem to już mu tak zostanie... ale ja piszę jak myślą ci faceci, dla nich taka rowiesniczka 35 lat jest juz za stara, oni muszą miec 20latke, mimo ze sami maja z 35 lat

Gość fgddffgfgfg
no wlasnie, toba sie juz zaden 32 latek nie zainteresuje bo oni wola mlodsze!!! a ty masz juz 27 lat!

Gość czarnw offca
no i co 5 lat bedą sobie wymieniac na młodsze? bo przeciez te mlode tez sei beda starzec?

Gość vvvvvvvvia
no zebys wiedzial tak to jest. a to jest w sumie dziwne i wpbrew naturze bo patrzcie skoro faceci statystycznie zyja krocej od kobiet to powinni wybierac sobie starsze partnerki by miec szanse wieksze dozyc smierci razem co nie? a tak jak se wzezmie mlodsza to zdechnie jeszcze szybciej, zostawi ja z bachorami ze wszystkim i baba ugotowana z ręką w nocniku. no sorry ale tak to jest. chore to wszystko. a co do mnie to wlasnie zaden rowiesnik sie mna nie interesuje . za to jakies podrywy od starych dziadow, zonatych lub rozwiedzionych to na porzadku dziennym. nie wiem.. staro nie wygladam.. jeszcze ze 2 lata temu proszono mnie czesto o dowod przy kupowaniu fajek. wiec to mowi chyba za siebie. a mimo wszystko.. jest jak jest.. ehh

Gość La Lolla 24h
" Tam nie ma miłości....jest tylko seks" Jak to "tylko sex"!?:O A pieniądze?:classic_cool:

Gość Tap Kukuryna
Lubię gdy mój Mc Daddy :classic_cool: czai się do łóżka w ktorym leżę [udając iż nie podejrzewam niczego]dzierżac w swych dłoniach nową kolię z białego z diamentami:classic_cool:

Gość Tap Kukuryna
*z białego złota.:classic_cool:. Białego złota tap próby.:classic_cool:Oh yes:classic_cool:

Gość glooopole z was i tyleee
jestem ze starszym o 23 lata, nie ma pieniedzy ja tez i jest nam dobrze ot co

Gość Tap Kukuryna
He's crazy like a fool!My richest Daddy Cool:classic_cool:👄

Gość Prawiczek29....
Ja jeszcze nigdy nie byłem z kobietą, ale nie mógłbym tego robić z rówieśniczkami, bo one już mają duuuże doświadczenie i mogą mnie wyśmiać jak coś mi nie wyjdzie. Dlatego szukam sobie młodej, takiej 18-19lat. Jeśli przy niej coś mi nie wyjdzie to ona tego nawet nie zauważy i nie będzie obciachu :> Do przemyśleń

Gość glooopole z was i tyleee
Ale chociaż dom mi przepisał.:classic_cool:To już będzie jakiś milion pln:classic_cool:

Gość The Richest Girl.
21:29 [zgłoś do usunięcia] Prawiczek29.... Ej ale ty to chyba lokale pomyliłeś.To nie temat dla Ciebie.Ewentualnie doradzę żebyś nie głupiał tylko póki jesteś młody znalazł jakaś dobrą SeksI Napalona Mamuśkę która nauczy Cię co i jak[taka z kasa no wiesz]:classic_cool: