Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

nie jestem pewny siebie nie potrafie podrywac

Polecane posty

ciagle mowicie ze by wyjsc do ludzi i ze wystarczy podejsc i zagadac ale to nie jest takie proste dla mnie ktos kto jest pewny swojej atrakcyjnosci i wie lub jest pewny ze sie podoba plci przeciwnej jest smialy i jest wstanie spokojnie podejsc do kogos i zagadac ja wiem ze sie nie podobam i naprawde trudno by mi bylo podejsc do kobiety i tak poprostu zaczac rozmawiac i jak kobieta by nie zrobila pierwszego kroku to ja napewno ja tego nie zrobie

Gość taki jeden facet 27
ojej i co teraz ?

Gość IMO138567
A Gadu-Gadu, maile, kolego? Od tego możesz zacząc swą przygodę z kobietami.

Gość koko2202
zaczepianie kogos na gg albo jakis czatach to juz kompromitacja... ja np ludzie niesmialych facetow i ta ich nieporadnosc w podrywie

"ojej i co teraz ?" gowno imo - kilka krotnie rozmawialem z kobietami przez gg chociaz by i zawsze konczylo sie po gora 15,20 min

Gość IMO138567
koko2202 "ja np ludzie niesmialych facetow i ta ich nieporadnosc w podrywie" Rozumiem, że szamnowna Koleżanka sama podchodzi i zagaduje do facetów?

Gość koko2202
konczyla sie rozmowa na gg po 15 min? widocznie nie mieliscie o czym gadac albo zagiąles ja pytaniami w stylu co porabiasz czym sie interesujesz... jakiej muzyki sluchasz...

Gość koko2202
wybacz " ja np niesmialych facetow lubie i ta ich nieporadnosc w podrywie" no nie podejde i nie powiem czesc poznamy sie? tylko a to popatrze a to usmiechne itp

Gość IMO138567
"ja np niesmialych facetow lubie i ta ich nieporadnosc w podrywie" no nie podejde i nie powiem czesc poznamy sie? tylko a to popatrze a to usmiechne itp A jednak! Prawa natury niezmienne.

Gość koko2202
kazdemu latwo mowic. tez mam niska samoocene, piegi ktorych nienawidze ale no jakos radzic sobie trzeba ,

Gość koko2202
no nie podejde bo byloby mi glupio gdybym zostala olana, jak juz napisalam nie mam wysokiego mniemania o sobie co mnie blokuje. ale jak zobacze zainteresowanie faceta to umiem zagadac tak aby rozmawial juz tego wieczoru tylko ze mna

Gość ulamarula
nigdy koles nie znajdziesz laski . potwierdziles ze konczysz rozmowe po 15 min .. ty konczysz a nie ona. zegnam ;)

Gość ppooddnnoosszzee
upupup