Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolowa panienka

Co Wam się dzisiaj śniło?

Polecane posty

Bo mi się śniła moja pani od przyrody z podstawówki, że wskakuje do dużej torby z praktikera, śmieje się, krzyczy juhu i w tej torbie zasuwa po korytarzu... Czy to coś oznacza?

Gość Zrównoważony mężczyzna
tak że jutro wjedziesz w kartony.

Gość CCCep
Cześć cipko pobzykasz sie ze mna???

Gość k99k22212
diabeł szatan dokładnie że byłem w jakimś lesie i na środku stała opuszczona chałupa.Weszliśmy tam do środka bo było nas kilka osób.Patrze a tam schody na góre..takie stare drewniane.Po wejściu patrze a w rogu pokoju takiego bez okien stoji stara wanna z czarną wodą.i po chwili taka młoda kobieta z niej wyszła wyglądała jakz horroru normalnie..jeeejj już nic nie mówie..mam nadzieje że dzisiaj bede spać normalnie.

"Otwory" są wyznacznikiem żeńskich organów płciowych.Równnie dobrze mogła ci śnić się szafa albo karton. Z kolei gdybyś śniła o kształtach fallicznych, marzyłabyś o facecie. Nie jesteś przypadkiem lesbijką?

Gość CCCep
NIght nurse, obsłużysz mojego fallusa??

pierdoly jak zwykle :) moje sny sa mega popierdzielone, niezly scenariusz bym mogla napisac :D

Mnie się śniło, że skądś miałam 50 tyś. i poszłam da antykwariatu, i wykupiłam wszystkie książki, które sprzedałam od października, by mieć za co pić :D I śniło mi się, że pojechałam na byłe osiedle.