Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

:) co porabiataa

Polecane posty

PRAWDA - TAK SIE SKLADA ZE JEDYNYM PUSTAKIEM NA TYM FORUM JESTES TY. JAK KTOS WCZESNIEJ NAPISAL O JENNIFER - GLUPIA ALE PRZYNAMNIEJ LADNA, MA FIGURKE, TO I OWO JAK BYC POWINNO A TY ? SAMA SOBIE ODPOWIEDZ, BO ZNASZ ODPOWIEDZ..

czy wy sie umawiacie na jakies konkretne godziny czy co? jutro pewnie ciag dalszy wojny o godzinie 22 z minutami mojego czasu :D

noxelia CHYBA BOISZ DUP* O SWOJEGO F R A J E R A (bo kto iny bylb z takim dziwadlem?) ze nie podalas namiarow. A bylbym chetny i to bardzo sie spotkac:) Lady, no widzisz:)

pustaku jak oceniasz mnie po wygladzie to nic w sobie nie masz . Twoj wiek wlasnie cie okreslil ,pare twoich zdan pozwolilo mi wyrobic zdanie o Tobie . Nic w sobie nie masz . Pewnie zajebiscie sie dobrales z dziewczyna , bo co za normalna dziewczyna bylaby z takim bezczelnym chamem , zalosne .

Gość niemogesieniezgodzic
prawda- boze, jakbym ja znalazla tamten top i Twoje błedy ... boze, to bys sie za glowe złapała.. ona ma ze 160 max i ubite uda wiec to raczej nie ona widziesz, ze jak kaczka wygląda:D

no cóż... jak kogoś bili w podstawówce to teraz gdzieś musi odreagować :D pech chciał, że trafiło na Ciebie prawda... nic nie poradzimy na to, że świat wirtualny aż tak ośmiela i tutaj sobie taki możę nawciskać każdemu ile chce, bo siedzi bezpeicznie przed komputerem... a w realu jak by Cię na ulicy spotkał to zapewniam, że nawet by się bał powiedzieć Ci "cześć", a gdfzie jeszcze użyć tych epitetów wszystkich, których tutaj nie szczędził ;)

LADY jutro nie, bo moje kochanie jutrzejszy wieczorma wolny wiec niech sie SZCZUR cieszy ze mnie tu nie bedzie A SWOJA DROGA..LADY....NIBY BRONISZ KOLEZANKI BO JAK ?GLUPIO BY BYLO NIE ROBIC TEGO ALE TAK NAPRAWDE JESTES ZA MNA I DOBRZE O TYM WIESZ:)

Gość az ty
powiem tak a twoja laska to kurwa??? bo widziałam ja na rogu??

Gość taktojuzjest..
prawda co ty oszalalas do reszty!!!?? ale sie ponizylas nie mialam cie za taka....ehh

powiem tak.. nie spiskuj :D pisalam juz wiele razy ze prawda jak na swoje wielkie ciezarki z przodu ma fajna figure - wiekszosc lasek z takimi cycorami wygladalby jak paczusie, ktorym sie wylewa sporo tluszczyku po bokach i nie tylko ona swoje kg ulokowala na piersiach moja kolezanka ma taka budowe jak ona i uwiez mi ze wyglada swietnie, tyle ze i styl ma inny, dlugie lokate ciemne wlosy - nie boi sie kolorow ;) fajna :D

Moze byc za Toba nawet ksiadz . W dupie to mam :) z czego mam sie cieszyc , to ty placz ze nie bedziesz mial okazji ze mna podyskutowac .wspolczuje dziewczynie ze takiego pojeba wziela , pewnie sama jest niezrownowazona . Gdzie ona oczy miala jak takiego bydlaka bez manier brala .. przesrane ! 💤 a ty niemogesieniezgodzic marna wrozka jestes . zmien powolanie . Oceniasz ludzi po zdjeciach gratuluje .. zal mi Ciebie i boga w to nie mieszaj znaffca haha wlasnie takie gagatki jak on nie maja nic do powiedzenia na zywo :) zgadzam sie . z reszta ja stronie od takich burakow i pierwszy raz z takim bydlem sie spotkalam

BLA BLA BLA DZIEWCZYNO PORTUGALCZYKA DOBRZE WIESZ ZE TO OBLESNE SWINIE (NOXELIA I PRAWDA) ALE SOLIDARNOSC JAJNIKOW PRZEWAZA SLICZNOTKO ; ]

PRAWDA - JENNIFER TAK SAMO Z DUPSKIEM WYSKAKIWALA WIC ZASTANOWSIE MOCNO CO ROBISZ, TYM BARDZIEJ ZE TO NIE TWOJ BO SWOJEGO NAWET SAMA BYS ZOBACZYC NIE CHCIALA

Gość az ty
POWIEM TAK to jest kurwa ta twoja laska,bo widziałam jak jakis typek jebał ja za rogiem