Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

:) co porabiataa

Polecane posty

jenn znowu zalozyla temat. teraz pewnie daje dupska zeby miec na fryzjera. prawda jest taka ze te negatywne komentarze o wygladzie pisz 1 - prawiki, ktore absolutnie zruchaly by wszystko. nawet zwierzeta, jednak wstyd nie pozwala. 2- laski ktore sie boja pokazac. lecza kompleksy, bo same sie uwazaja za nieatrakcyjne.

pokaz mi temat w ktorym nazwalam cie szmata . Po pierwsze tepa krowo te zdjecie bylo zrobione z naswietleniem i swiatlo tak sie odbilo . ale zapewne nie wiesz co to oznacza po drugie tepa krowo nie wszystkim musze sie podobac . I NIGDY od nikogo nie wymagalam bym sie musiala podobac a juz napewno nie prosilam o opinie . a zbieglo sie pare zmiji i sie dojebaly. Ameryki nie odkrylas . Dziewczyno sa gusta i gusciki jesli zalezalo by mi na opinii od kogo to napewno nie od pseudo kolezanek. tylko od faceta a takowego posiadam wiec wiesz sram na opinie innych . Co innego gdyby ktos napisal wprost ze nie podobam sie i tyle a nie wyzywa mnie od grubym krow co w ogle w rzeczywistosci nie ma pokrycia . Tlusta cera . Ja nie bede sie tlumaczyc . Na chamstwo odpowiadam chamstwem proste . Lady love .. no to masz wyzwanie z tym ciastem :) Ja tez uwielbiam dlugo spac .. ostatnio az za dlugo :) rozleniwilam sie w polsce;) .. ale coz wraca rzeczywistosc od poniedzialku praca praca .. koniec leniuchowania:)

"komentarze o wygladzie pisz 1 - prawiki, ktore absolutnie zruchaly by wszystko. nawet zwierzeta, jednak wstyd nie pozwala." BLAD! PRAWIKOM BY SIE NAWET TAKA SWINIA SPODOBALA WIEC KOLESIU NIE MASZ RACJI ; ]

no ja sie rozleniwilam ostatnio masakrycznie, musze sie nauczyc wstawac znowu o wczesniejszych godzinach, ostatnimi czasy wychodze z lozka po 12 :D

fajnie sie masz ze w polsce siedzisz, tez bym chciala ale sobie narazie na taki wyjazd pozwolic nie moge :(

szanowny bo ty jej prawdziwej twarzy nie widziales chyba ;) moze troche porabana ta nasza noxelia ale urode to ona ma

nox i wyobraz sobie ze ma koles 28 lat .. i do tego zyciowo przegrany . Bo zamiast siedziec ze swoja baba obraza w bezczelny sposob inne kobiety na forum . Pojeb.Zero klasy lady love bylam 2 tyg. Wrocilam 2 tyg temu .przywiozlam siostre z jej mezem i posiedzieli troche i zakrecili znow na polske.... ajc mi sie juz chce wracac do pl ale coz zycie tam paskudnie drogie ...

Gość niemogesieniezgodzic
i widzisz tak sie bulwersujesz, ze mowisz do mnie głupia krowo :D a ja do Ciebie z sercem :D mowisz, ze na chamstwo reagujesz chamstwem, a na kulture i szczera prawda tez?:) to posłuchaj mnie teraz paniusiu skoro ja jestem krową to kim ty jestes? masz wielkie bary, wąskie biodra, tłustą cerę, wzrost 150 z kapeluszu, grubą morde, zero gustu, usmiech koczkodana, tępy wyraz twarzy, beznadziejne cycki i brak mózgu .masz 24 lata a pierdolisz jak potłuczona. giń

MOJA KOBIETA TY SZCZURZE DZISIAJ AKURAT MA DYZUR A JA SIEDZE NUDZAC SIE WPAJAM PRAWDE TAKIM NIEDOJE*OM JAK TY WIEC WARA OD MOJEJ KOBIETY. ODDALABYS SWINSKI RYJU ZYCIE ZA TO ZEBY WYGLADAC JAK ONA

Gość niemogesieniezgodzic
NOXELIO :D HAHAHAAHAHA MYSLISZ, ZE TU NIKT NIE WIE ZE SIE SPRZEDAJASZ NA PSACH I DONOSISZ ?:D SATANISTKO :D

niemogesieniezgodzic ale jestes pusta .. ja pierdole . Juz ci ulzylo?? czy Jeszcze nie ?? powiem tak .. nie musze znac twojej baby straczy ze jest z takim pojebem jak ty . Pusty gosciu i pusta lala hahah Nox frajer nie ma co robic to siedzi i obraza . A tak naprawde to siano z butow mu wychodzi

Powiem tak.. - zluzuj poślady, bo uczepiłeś się jak rzep dupy nie wiadomo o co... rozumiem jak byś bronił jakiejś wielce podniosłej ideologii, a Ty próbujesz wmówić kobiecie, którą widziałeś na kilku zdjęciach, że jest brzydka bo akurat Tobie się nie spodobała ;) ehhh