Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8fiunrkhcw

Nie uprawialam z chlopakiem seksu przez pol roku a on mnie teraz olewa wejdzcie.

Polecane posty

Gość 8fiunrkhcw

a wiec tak ja sie strasznie boje ciazy cholernie strasznie dlatego niechcialam tego robic , on myslał ze on mnie nie pociaga teraz mi w sumie to powiedzial, BO od dwóch tygodni zaczal mnie olewac jezdzic z kolezkami do jakis dziewczyn ze dwa razy byli ale piwa sie napic, tzn moj chlopak nie pije tylko pali marihuanne, ale on tylko z nimi gadal nic nie robil, i ja sobie teraz zdałam sprawe z tego ze ja bład robilam ze tyle czasu z nim tego nie robilam, czy u was w zwiazkach jest tak ze tyle czasu tego nie robicie? jak on zaczalk mnie olewac to ja niewiedzialam o co chodzi bo on nigdy wczesniej nie jezdzil do zadnych kolezanek. Ja niewiedzialam ze przez brak seksu moze sie tak popsuc zwiazek, co o tym myslicie?????????

Gość ptasiek nastroszony
zapomnial juz gdzie masz to to w co sie wsadza trza mu pokazac przypomniec

Gość patologia jak
chooj tyle powiem🖐️

Gość nawet nie tak zleeeeeeeeeee11
Ile masz lat? 13?

Gość buziiiiiiiiiiiiiiiii
hej brak sexu w zwiazku zawsze konczy sie zle Ale mysle ze jestes młodziusia wiec daj sobie z nim spokuj niech pali i sie bawi a ty kopni go w dupe i zobaczysz jak bedzie latał za toba

na pewno,że może popsuć związek brak seksu albo nie zadowalający seks...

Gość wrong choices
Młoda damo.. jesli partner wybiera seks zamiast relacji, pozwól mu to zrobić.. Co prawda przestanie byc twoim partnerem ale z pewnościa bedzie szcześliwy :P A ty, jako kochająca partnerka powinnas miec chyba na uwadze jego szczęście, prawda? :classic_cool:

Gość 8fiunrkhcw
jestesmy juz razem 3 lata kiedys podczas miesiaczki mialam straszne bole i pamietam wtedy pielegniarka cos powiedziala ze ja chyba w ciazy jestem ja omalo co nie zemdlałam, ale potem w badaniach wyszlo naszczescie ze nie jestem i wtedy przestalam z nim to robic, teraz wiem ze źle zrobilam , a jeszcze mam pytanie, jak czesto to robicie?

Gość 8fiunrkhcw
nie ja go znam on tego z nikim nie zrobi jest we mnie zakochany tylko on mial juz dosc tego braku czulosci w zwiazku a ja nawet o tym nie myślałam jej mam straszne wyrzuty sumienia

Gość po to....
a jak bedziesz kiedys ciezko chora i nie bedziesz mogla z tego powodu uprawiac seksu to co? zostawi cie?

Gość jadmja
Dziecko idz do psychologa skoro jakies lęki kierują twoim zyciem i decyzjami