Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaintrygowana 2

kiedy trójkąt?

Polecane posty

Gość 2kim
rolusiakrak niektóre kobiety są bi :) A niektóre maja taką fantazję żeby zobaczyć ich faceta z inną. U mnie akurat wyszło jakoś tak samo z siebie i tak zostało.

Gość a wiecie co ja zauwazylem
ze o trojkatach pisza ludzie zazwyczaj tacy, ktorzy nawet po polsku sie dobrze wyslowic nie potrafia, o ortografii nie wspominajac nawet

rolusiakrak ale wartość kobiety w jego oczach leci na łeb na szyje ,szybciej niż naszej złotówki. dokładnie nawet jeżeli facet kocha kobietę jest jego żoną/dziewczyną, koleżanką to pewne myśli przychodzą same traci szacunek,

Fakt większość to napaleni onaniści/onanistki buahaha nawet pewnie podający się za kobiety... Fakt jest taki że nie każda kobieta to szmata nie każda kobieta ma fantazje o dwóch batach , nie każda kobieta chce spełniać takie fantazje woli by zostały nimi, nie dlatego że ktoś mógłby uznać ją za łatwą dajkę, ale dlatego by nie stracić szacunku do samej siebie bo to ważniejsze od orgazmu, Kiedyś ktoś tu napisał że orgazm ulotny jak wygląd a to co o sobie samym myślimy zostaje na długo..

Gość gryzaczek
Warto spelniac marzenia. A pisownia niema nic do tego. Są tez malrzenstwa bi,oboje mają fantazje i realizują je. Oni gorą!

2kim - ja sobie w każdym razie nie wyobrażam ,może faktycznie babce bi jest łatwiej , ja jestem zdecydowanie hetero. No i szlak by mnie ,gdyby mój facet z inną , o nie .

Ciekawe ilu ludzi myśli podobnie jak ty zapewne mało...Żałosne że pewnie szukasz tu chętnych na taki trójkąt i śmieszne, bo ludzie nie przychodzą się tu ogłaszać:). Pisownia jest ważna,tak samo jak umiejętność wysławiania się...

haha Warto realizować marzenia fantazje, to fakt któremu nikt nie zaprzecza.Każdy pewnie to robi ale nie koniecznie trójkąty są ich fantazjami albo sposobem na uzyskanie pełnej satysfakcji z sexu

Gość qqqqqqqqqqrrrrrrrrrrwa
kiedy - na wyjeździe szkoleniowym. doraźne częściowo znane towarzystwo, częściowo nie. jakieś spa, sauny, jacuzzi. Potem zamiast spokojnego relaksu jak to po basenach wyskok do baru. Kluczowy jest moment na propozycję przeniesienia się do pokoju. Żeby wydawało się że przenosi się większe towarzystwo a w rzeczywistości część pada po alkoholu. W kameralnym towarzystwie - 3-5 osób łatwiej o rozluźnienie. Potem jakiś trik - np oblanie którejś z pań napojem i zacznie się zdejmowanie ciuszków. Jak panie są w większości czują się bezpieczniej i jednocześnie rywalizują o zainteresowanie pana (panów) i potrafią bardzo się rozluźnić. Wtedy jakaś gra, fanty, zgadywanka, aż w końcu pierwsza zdejmie stanik. Najlepiej jak panowie zachowają powściągliwość i dadzą najpierw paniom poświńtuszyć - jakieś zadania np. pocałunek, zabawa sutkiem itp. W końcu same nadstawią dupy.

Gość gryzaczek
Fajna sprawa. Ale niestety tam gdzie pracuje niema zadnych interesujących kobiet.

najlepsze - tzn najbardziej chętne i najłatejsze są takie ok. 40-ki. Dobrze utrzymane, bezpruderyjne, świadome swoich potrzeb i walorów. Lubią się krygować, udawać przyzwoitki zasłaniając się nudnym zawodem czy funkcją. Ale jak już raz zsunie się ręcznik w saunie i zobaczą uznanie i zainteresowanie swoich wdzięków potrafią niesamowicie zaszaleć.

Gość gryzaczek
Widze ze masz doswiadczenie w tych sprawach.

najbardziej zaskakujące jest jak potrafi zmienić się taka np zwykła gryzipiórka, szara myszka. Jak spotka się z męskim uznaniem, uwagą - np zostanie wybrana do grona 2-3 pań zaproszonych do wyskoku do spa w sąsiednim dużo bardziej eleganckim hotelu. mała inwestycja - wynajęcie pokoju na spotkanie po spa i już tworzy się korzystna sytuacja. W oddzieleniu od reszty towarzystwa dużo łatwiej o dyskrecję przed resztą towarzystwa. Nie musi wcale być noc, popołudnie albo wczesny wieczór są bardzo bezpieczne. Po ostrych igraszkach, ogarnięcie się, odświeżenie i powrót do reszty towarzystwa. Żadnych czułości, przytulanek, tylko czysty seks. Tak jest najbezpieczniej, żadnych potem maślanych oczu.

Gość gryzaczek
Jak niemasz w zasiegu takiej np. W pracy to trudno cos takiego przezyc.

Tabasco w tematach o trójkątach, to ja głównie Ciebie widzę.:P Co jest zabawne, bo nie masz nic ciekawego do napisania na ten temat.:D A wywody moralne sobie lepiej daruj... to nie to forum;)

NocnyMotyl Głównie mnie? buahahaha bo może moje opinie najbardziej pokazują tobie kim jesteś:) idż przebrać lepiej swojego chłopa w sukienkę buahaha jak to pisałaś w innym topiku

Twoje opinie pokazują mi raczej kim Ty jesteś.:) Pokaż mi temat o trójkątach, w którym się nie produkujesz. Masz kompleksy na tym punkcie?(pytanie raczej retoryczne):P Ps. Przejawiasz niezdrowe zainteresowanie moją osobą :)

:D :D wez.. powiedz mi kim jestem :) kilka razy ci dogryzłem , na topik z toba trafiłem przypadkiem bo ktoś odgrzebał :D ale rozjebało mnie co tam pisałaś czepiasz sie wywodów bo w sumie nie masz żadnej moralności .. ogólnie rzecz biorac mam na ciebie wyjebane :) dziwne ze akurat przypadkiem tutaj na ten topik trafilaś:)

Mnie ten ten temat interesuje z oczywistych powodów. Ale Ciebie?:P Nie dogryzłeś mi ani razu :)

NocnyMotyl Nie dogryzłem? :D :D :D a mnie się wydaje inaczej, wróć do tego topiku w którym na siebie "wpadliśmy" w sumie komentować można wszystko:D nawet rzeczy które nas nie kręcą :D;) aż tak bardzo :]

NocnyMotyl Takie są fakty stwierdzi to każdy kto przeczyta poprzednie :] jakoś nie specjalnie mi zależy:) na tym czy ci pojechałem.Co do moich :-"moralnych wywodów"-, jak to nazwałaś nie tylko ja takie mam zdanie jak widać