Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krups

u Helwetów to jest na porządku dziennym, na śniadanie, obiad i kolację

Polecane posty

Gość krups

u nas piekarze nie wiedzą co zrobić z bułką z zeszłego dnia a u Helwetów bułka z zeszłego dnia jest najlepsza z serem fondue na gorąco, już u nas można kupić fantastyczne urządzenia do grzania fondue jak na tym obrazku : http://allegro.pl/show_item.php?item=1881397640 ale najważniejsza sprawa, gdzie w Polsce można kupić fondue ? podzielcie się proszę własnymi doświadczeniami, czy posiadacie takie urządzenia i jak sobie radzicie z kupnem fondue w Polsce, czy zapraszacie gości na fondue a może ktoś prowadzi bar albo mini restaurację i serwuje fondue z bułką zeszłodniową ? :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość krups
nie znacie tego, tylko kebab i bułka z pieczarkami na ulicy albo pizza ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ptasiek nastroszony
Szwajcarzy to dziady ktore jedza wczorajsze pieczywo, polak by sie nie skompromitowal czyms takim by wczorajsza bulke podgrzewac i zjadac. sie ptakom oddaje , my jerstesmy bogacze i stac nas na codzienne swieze pieczywo, w przeciwienstwie do biednych Helwetow

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość krups
ptasiek, masz kupę racji w tym ustępie :) ale szkoda, że nikt do tej pory w Polsce nie potrafił bułkę zeszłodniową wykorzystać a dziady Helweci potrafią i siłę mają aby po fondue ze starą bułką zegarki tworzyć i złoto przenosić na plecach a tak wogóle to tam bieda panuje :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość monifratr brustm
jedli wczorajsze pieczywo oszczędzali i proszę do czego doszli! ha! kalwiny francowate!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×