Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneet84

córa ma 15 mies i nie chce jesc

Polecane posty

Gość aneet84
kurcze az spróbuje jutro dam jej samej zjesc zupke a talerz potrzymam sama heh zobacze jak zareaguje

Gość Drogie mamusie
A wracając do wpisu wcześniej-to teściowa po swoim mieszkaniu tak gania dziecko z jedzeniem:)?

Gość aneet84
dzis pierwsze próby samodzilnosci w jedzeniu hehe jezonko wszedzie porozwalane,dziecko ubrudzone nawet we wlosach, i nie dałą sobie wytłumaczyc ze trzyma odwrotnie sztućce ubaw był i sprzatanie tez a ta bieganina to po moim mieszkaniu

nie na siłę bo potem takie bajki powstają ;) nie na groźby itp. Mi się zrobił niejadek ale z mojej winy,bywalo ze trochę nalegałam jeszcze na kilka łyżeczek/kesów to teraz mam,ale pomału wychodzimy z tego,pozwolilam synowi jesc co chce i kiedy chce i teraz potrafi juz zjesc cale sniadanie, obiad czy kolację ;)

Gość dokladnie,nie na sile!
przeciez wasze dzieci czuja,ze pora posilku to pora wielkiego stresu. Nie wydziwiajcie,nie wmuszajcie.nie chce jesc to nie,i tak zglodnieje to zje. Jak czytam o tym jak cudujecie podcza posilkow,to samej by mi sie odechcialo jesc!

Gość aneet84
dzis nie zjadla wogole sniadania :( kaszki nie chciala naszykowala wiec mleko w butli i pstawilam w zasiegu reki Olci po 10 min sama siegla po nia i wypiła 100 ml troche malo ale zawsze cos,pozniej dlugo nic nie chciala wiec herbatki jej dalam poszla spac i jak wstala to znw nie chciala nic jesc,poznym popoludniem dopieo zjadla zupe jas czas pozniej chrupki,serek,no i kaszke na kolacje z dnia na dzien je coraz mniej

Gość aneet84
dzis to juz wogole malutko co zjadła :( nie wiem co robic, zjadla tylko 100 ml mm i zupke o 16 noi kaszke na noc 210 nie dawalam jej chrupek ani ciastek chcialam ja troszke przeglodzic co robic przeciez to za malo moim zdaniem