Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden... ciekawy.

co sadzicie o takiej kobiecie?... jaki to typ?

Polecane posty

Nie pije, nie imprezuje, pomaga, nie jest egoistka, zawsze i wszedzie placi za siebie nie pozwalajac innym na to, jest rozmowna, czula, inteligetna, kocha dzieci, lubi robic prezenty bez okazji, czasami zazdrosna. Z urody przecietna i ciagle raniona przez facetow, dlaczego?

Gość degterhbvcgtbdfvc
może nie chce by faceci mysleli, że leci na ich kase a że raniona? nie kazda ma szczęście od razu trafic na dobrego człowieka, mam wiele super kolezanek, mądrych, ładnych, majętnych itp. a mają gnojków....

Gość Inniejsza
Bo jest za dobra, a tacy zawsze dostają po dupie

Z tego co wiem miala kilku facetow ale kazdy ja zostawial nie z jej winy, ona robila i dawala wszystko a mimo tego faceci niebyli pewni swoich uczuc do niej i ja zostawiali, byli z nia tylko dla sexu. Szkoda jej bo naprawde jest super. Pracuje sama na siebie nie jest materialistka. Podczas rozmowy mowila ze zwatpila w swoje szczescie.

Gość jadmja
Ramiona bo sobie takich partnerów sama wybiera wiec niech zal ma do siebie a nie tu pyta ;)

Byla ostatnio z jednym raptem 2miesiace, zwiazek ukladal sie idealnie bez wiekszych problemow, a tu nagle facet z dnia na dzien powiedzial ze nie chce z nia byc bo ma zaduzo swoich problemow z rodzina ktora jest daleko stad za granica, i do tego zerwal bez powodu naklamal teraz ja perfidnie olewa tak jak by jej nie znal. Nawet slowa przepraszam nie powiedzial... Skandal!!

Mylisz sie, ten ostatni zapewnial ja o swoich uczuciach i planach zwiazanych na przyszlosc, ona mu zaufala a on to wykorzystal wszystko. Dodam facet lat 30kawaler z kilkuletnim starzem. A tak obiecywal przekonywal do siebie " ja jestem inny niz wszyscy ja nie klamie ludzi poprostu mi zaufaj" zaufala i poraz kolejny zostala odrzucona.

Gość tak samo. ....
Bo faceci to swinie myslacy glowka a nie glowa!! Doceni jak straci. Spokojnie

Gość jesteście w separacji
W końcu trafi na takiego, który ją doceni. Tak samo, jak my - kobiety dobre, ale starające się być niezależne, jesteśmy rzadkością, tak i wśród mężczyzn nie ma wielu takich, tzw. tradycyjnych, a zarazem próbujących się dostosować do świata współczesnego/nowoczesnego.

Gość fgfgddffgdfhgh
bo jest łatwa i daje dupska na tacy????

Mylisz sie kolego/kolezanko wyzej! Ona szanuje siebie i to nie ten typ "easy women".miala w sumie 4partnerow wliczajac tego ostatniego. (ona ma 25lat). I za kazdym razem zrywano z nia bez powodu i 2 ja zdradzilo! Ona w zwiazku jest stala nie zdradza nie spotyka sie z nikim i nie zrywa!!!

może ma pecha, a może jednak ma w sobie coś takiego, że po jakimś czasie zwyczajnie sie nudzi? hmm szkoda dziewczyny ale ja mimo wszystko nie wierzę w takie "bez powodu"

Ona tym bardziej juz stracila nadzieje stala sie bezradna i zdystansowana. Ale to nie ona bedzie zalowac tylko ci co zrobili po swinsku!! Ostatni jej powiedzial z toba wszystko ok to ja jestem zly dla ciebie

Wow, kolega na górze ma niesamowitą zdolność oceniać przez internet czy ktoś kłamał....no, no. Autorze - bycie bardzo otwartą, miłą osobą często idzie w parze z byciem ranionym przez innych.

Gość vdsfvdf
O ja taka jestem;) tyle ze ladna i pewna siebie, nie zraniona bo mam super meza;) ale co do reszty, to wypisz wymaluj:)

Ciezko w tych czasach znalesc kogos konkretnego gdy na tym swiecie rzadzi tylko uroda pieniadze i sex....prawdziwe uczucia i milosc juz dawno odeszly w zapomnienie tym bardziej u facetow

Gość icesugar
Faceci ja ranili bo jest tylko przecietna, gdyby byla piekna to bylby ideal kobiety. Opisz nam ja z wygladu.

Gość heejnownow
może dla ciebie jest tylko przeciętna, a dla kogoś innego śliczna

Jest bardzo zgrabna i szczupla,wlosy ciemny blond... Oczy niebieskie (z tym ze ma duze worki pod oczami z powodu bardzo powaznej choroby z dziecinstwa ). I ma male waskie usta zadbana ubiera sie bardzo modnie bo ma za co

Gość tp444
Nic nie sądzę

Gość salónikk
ja też nie wiem co sądzić

Gość 4 partnerów i 25 lat
ona się szanuje śmiechu warte:D

Gość jeszcze nie wiem cooooo
O CO WAM CHODZI LUDZIE