Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiezdnewojny

Jaki rozmiar ubranek na 6 msc?

Polecane posty

Gość gwiezdnewojny

Jaki rozmiar kombinezonu dla dziecka w wieku 6 msc? 72?? Z gory dzieki!

Gość butelkowa mama
to zalezy jakie dziecko. moi nosili 68 bo to typowe na 6 mcy, ale jak dziecie jest duze to moze byc i 72, a jak zanizony rozmiar to nawet i 80 - taki kupila moja siostra dla siostrzenicy na bazarku;) dlatego najlepiej zabrac dziecko do sklepu i mierzyc...

Gość gwiezdnewojny
oj..

Gość butelkowa mama
moj mial pirwszy kombinezon z h&m na 68 taki sliczny kremowy z uszkami na kapturze, taki maly mis;) i nosil go do 8 miesiaca, czyli do konca zimy;) trzymal rozmiar. ale, ze jeden byl ok nie znaczy ze inne tez;) kupujesz swojemu dziecku czy na prezent?

jak dla twojego dziecka to powinnaś wiedzieć jaki rozmiar nosi, a jak na praezent to najbezpieczniej 72 tym bardziej że zima dopiero się zacznie i potrwa kilka miesięcy i dziecko sobie podrośnie w tym czasie jeszcze

Gość gwiezdnewojny
na prezent..

Gość RUDAMAMA
MAM KILKA CIUSZKÓW TEGO TYPU I ZAZWYCZAJ SA SZEROKIE, ALE "WZROSTOWO" W SAM RAZ! MÓJ MAŁY MA 8 MIES I NOSI 80, JAK MIAŁ 6, TO NOSIŁ WŁAŚNIE 72, ALE ON JEST SPORY (OBECNIE 10KG). JEDNAK JA BYM ODRADZAŁA ZAKUPU TEGO UBRANKA, CHYBA ŻE NIE NA POLSKIE WARUNKI (BO STRONA NIE POLSKA), GDYŻ NA ZIMĘ JEST ONO ZA LEKKIE, BO TO NIE JEST KOMBINEZON ZIMOWY, TYLKO TAKA JESIENNA PRZEJŚCIÓWKA, WIĘC MOŻE BYĆ TAK, ŻE MALUCH NAWET NIE PONOSI, BO DO WIOSNY MOŻE WYROSNĄĆ! MOŻE BEZPIECZNIEJ KUPIĆ JAKĄŚ ZABAWKĘ EDUKACYJNA?;)

Gość erw7ut6resgfhj
Hmmm... Widzisz tutaj mamy piszą, że na 6 msc to 68 a mój ma 3 msc i też nosi 68, czasami 74 :)

Gość RUDAMAMA
erw7... TO ILE TEN TWÓJ "MALUCH" WAŻY?

Gość erw7ut6resgfhj
6kg

Gość RUDAMAMA
E, TO ROZMIARÓWKA 74 JEST CHYBA MOCNO ZANIŻONA..., NO CHYBA ZE FAKTYCZNIE JEST MEGA DŁUGI, BO 6 KG, TO SPORO JAK NA 3 MIES :))

Gość RUDAMAMA
HI, HI... Z CIEKAWOŚCI ZERKNĘŁAM ILE MÓJ MIAŁ W WIEKU 3 MIES (...BO TAK DAWNO TO BYŁO ;))...) I MIAŁ 6800, ALE WZROSTU 62.

mój w wieku 7 miesięcy miał 10kg,wzrostu nie pamiętam ale nosił wtedy 74,80 zaczął nosić gdzieś w 10 miesiacu i nosił do 12 miesiąca potem 86

Gość myszky
68, 74