Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolomitka

Rehabilitacja w Krakowie (po rekonstrukcji więzadeł w kolanie)

Polecane posty

Gość redrykk
ja miałam zabiegi na Słomczyńskiego w G&R i efekty super, ból minął i wróciłam do normalnych zajęć. Warto iść do sprawdoznego rehabilitanta, bo czasem może zaszkodzić wiećej niż pomoże

Gość Izzeni
Sprawdźcie sobie w OpenMedical https://openmedical.pl właśnie w Krakowie. Zrobią wszystko, żeby znaleźć odpowiedni termin. Ja jestem bardzo zadowolona z rehabilitacji u nich.

Gość LouisaArm
Z mojej strony na pewno moge polecić ośrodek RehaEpxert. Pracują tutaj godni zaufania rehabilitanci. W dodatku edukuja też swoich pacjentów.

Gość katee

ja miałam zabiegi na Słomczyńskiego G&R i polecam rehabilitantów. Zabiegi przyniosły mi ulgę w bólu, po całej rehasbiltiacji wróciłam do sprawności i nie musiałam już łykać tabletek 

Gość NataliaKul

W krakowie zdecydowanie polecam gabinet RehaExpert. Świetni specjaliści, którzy mogą też dojeżdżać do domu pacjenta i go rehabilitować 😉 Ceny jedne z niższych na krakowskim rynku. Plus jeszcze fakt, ze kolejek właściwie nie ma 😉

Gość frosi

ja mogę poelcić z Krakowie gabinet na Zachodniej g&R ja tam byłam na rezonansie magnetycznym kolana. Udało mi się w ekspresowym czasie dostać i też szybko dostałam opis. Wiem, że w tym gabinecvie można też pójśc na rehabilitację, więc jak ktoś szuka to akurat 

Gość Dirrka

Ja z moim nadgarstkiem wybrałam się do RehaExpert - bardzo mi tam pomogli. Normalnie mogę dłonią już ruszać, bez bólu i ograniczeń. Także jestem z tej rehabilitacji zadowolona. 

Gość Kamsa

ja z kolei w Krakowie to znam w Reha Expert -  i szczerze mówiąc bardzo dobrze mnie postawili do pionu po złamanej nodze. Troche pracy mi to zajęło i czasu ale się udało! teraz jestem w pełni sprawna!