Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolomitka

Rehabilitacja w Krakowie (po rekonstrukcji więzadeł w kolanie)

Polecane posty

Gość gość
nie wiem

Gość ShawnEm
Wiem ,ze we wspomnianym rehaexpert są rehabilitacje po różnych urazach . Z mojego z kolei doświadczenia moge powiedziec ,ze moja mama miała rehabilitacje po udarze i to właśnie przez tych rehabilitantów . Rehabilitacja bardzo pomogła . Mama mówi , porusza się,pójdzie do ogródka . Takze jest dużo dużo do przodu ;)

Gość Emilianar323
Na os. Hutnicze 6/134 jest gabinet Państwa Więcków. Bardzo serdecznie polecam właśnie ten punkt. Miałam problem z barkiem, rehabilitacja trochę trwała, ale najważniejsze, że już jest dobrze, nie boli i da się normalnie funkcjonować ;) W końcu ;)

Gość januszZdrojek
Oryginalny nie będe, ale też polecam iść do gabinetu Więcków, u nas w Krakowie nie ma lepszych, a jak zależy Ci na dobrze przeprowadzonej rehabilitacji to najlepsze wyjście.

Gość kraullka
ja też nie ryzykowałabym i poszłabym do sprawdzonego gabinetu przy tak poważnej sprawie. A dr Więcek i jego gabinety chyba cieszą się najlepszą opinią w Krakowie. Ja chodziłam na Piwną na rehabilitację jak mnie bolały plecy i po serii zabiegów ból minął

Gość ellwiiara
W przypadku domowej rehabilitacji to polecam Wam Reha Expert. Tutaj http://www.rehaexpert.com.pl/ sobie szerzej poczytajcie na ich temat. Mają naprawdę dobrych rehabilitantow.

Gość KlaraBurken
Również polecam RehaExpert . Dobrzy i doświadczeni rehabilitanci , którzy cały czas zdobywają wiedzę . Poza tym bardzo pomocni i mili ;)

Gość fryzzin
Ja znalazłam pomoc w gabinecie na Piwnej. Rehabilitant postawił mnie na nogi i ból po zabiegach na szczęście odpuścił. Także z czystym sumieniem polecam

Gość rudixo
Ja zapisywałam się przez stronkę: http://www.rehabilitacje.org/ do gabinetu na Zachodniej. Rehabilitacja pomogła mi po wypadku samochodowym, ból w odcinku szyjnym nasilał się i z pomocą rehabilitanta udało mi się pokonać ból. Nie wierzyłam, że uda się rehabilitantowi mi pomóc, ale jednak doświadczony rehabilitant to skarb :)

Gość Herbapol
po zerwaniu więzadeł musi być odpowiednia rehabilitacja . Od siebie z czystym sumieniem moge polecić Rehaexpert jak najbardziej dla osób ,które są z krakowa , tymbardziej ,ze rehabilitant moze dojechać do nas do domu ;)

Gość Polika
Też mają rehabilitację teraz stacjonarnie - wygodnie. Ogólnie uważam ze RehaExpert jest doskonałym miejscem na leczenie kontuzji!

Gość Riszek
W Krakowie to RehaExpert polecam - dobra rehabilitacja, pomocna i w sumie mi pomogli bo miałam ogromny problem z plecami!

Gość kubiqus
Ja chodziłam do gabinetu na Słomczyńskiego - z grupy G&R i ból odpuścił po zabiegach. I nie czekałam w kolejce tylko mogłam szybko rozpocząć rehabilitację

Gość Gillka
Dla mnie to zdecydowanie Reha Expert - dobrze prowadzą rehabilitację, dokładnie, mówią jak w domu ćwiczyć żeby efekt był lepszy. Ja jestem bardzo zadowolona

Gość mariopioro
Ja znalazłam fachową pomoc w gabinecie na Piwnej, bardzo sprawnie przeprowadzona rehabilitacja i wykwalifikowany rehabilitant. Polecam

Gość gość
Bardzo dobrym centrum fizjoterapii w Krakowie jest www.reha-kfz.pl Tam pomogli mi w odzyskaniu pełnej sprawności po tym jak zerwałam więzadła. Pracują tam świetni specjaliści, którym można zaufać, więc polecam wam się do nich zgłosić.

Gość Turinkka
W Krakowie to ja szczerze polecam Reha Expert - dla mnie znają się na rzeczy, dobrze prowadzą rehabilitację. Widac było ze wiedzą co robią.

Gość porinnos
Mi pomogli w gabinecie G&R w Krakowie. Rehabilitanci znają się na rzeczy i gabinet jest dobrze wyposażony.

Gość martisul
JA już przeszłam przez wiele gabinetów i niestety pseudo rehabilitantów.Dopiero w gabinecie na Słomczyńskiego z grupy G&R trafiłam na kompetentnego i doświadczonego rehabilitanta i były efekty po zabiegach. Jak na razie ból nie wraca

Gość gość
Chodziłam na rehabilitację do Rehaorthopedica i mogę polecić tamtejszych lekarzy. Mają bardzo dobre podejście do pacjenta, wszystko wykonują bardzo dokładnie, co przekłada się na efekt zabiegów. U mnie wizyty pomogły więc polecam.

Gość gość
Bardzo dobrym miejscem w Krakowie, które zajmuje się rehabilitacją pourazową jest www.fizjomotus.pl Sama tam chodziłam po tym jak uszkodziłam więzadła. Dzięki nim odzyskałam swoją dawną sprawność.

Gość rosaeva
Polecam z czystym sumieniem rehabilitację w G&R na Piwnej - postawili mnie na nogi po wypadku, gdyby nie rehabilitanci tego gabinetu to chyba męczyłabym się z bólem i nie byłoby konca

Gość Taftowka
Sama własnie teraz szukam takowych rozwiązań. Co do rehaexpert to moja mama miała tutaj rehabilitacje po udarze nieokrwiennym. Dzięki tutejszym specjalistomw miarę szybko odstawiła wózek. Z każdym dniem coraz bardziej była samodzielna ;)

Gość orrusik
udałabym się w tym przypadku do gabinetu G&R. Ja chodziłam na Słomczyńskiego po wypadku - miałam problemy z odcinkiem szyjnym, nie mogłam chodzić i pomogli mi rehabilitanci stanąć na nogi

Gość czempios
myślę, że gabinety G&R będa dobrym wyborem w tym przypadku. Chodziłam do nich na zabiegi i byłam bardzo zadowolona

Gość ledette
Z tymi terminami na fundusz to bardzo różnie bywa. Jak się coś trafi to super, jak się nie trafi to czasami trzeba czekać wiele miesięcy No i w wielu miejscach musimy przyjść z okreslonym skierowaniem, Bo są skierowania do ośrodka rehabilitacji dziennej i na badania fizjoterapeutyczne. Jeśli szukacie dobrego prywatnego ośrodka, polecam Rehaorthopedica w Krakowie: https://rehaorthopedica.pl/index.php?id=fizjoterapia profesjonalny ośrodek, z dobrymi specjalistami.

Gość klessi
ja chodzę prywatnie na zabiegi do G&R na Słomczyńskiego, mają tam dobrych rehablitantów i dobrze wyposażone gabinety.

Gość gośćartoli
na Słomczyńskiego ten gabinet G&R fajnie działam, prężnie, pracują tam doświadczeni rehabilitanci i gabient jest wyposażony jak trzeba

Gość gość
Wcześniej właśnie padło pytanie o fizjoterapię w KRK, polecam z własnego doświadczenia kontakt z http://manufakturazdrowia.net/. Adres, który warto zapisać. Mają naprawdę bardzo dobrych i sprawdzonych specjalistów