Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pelissa

Prezent dla męża

Polecane posty

Gość Pelissa

Mam problem kolejny raz nie wiem co mu kupic. Znamy sie juz 5 lat, wiem o nim wszystko, odgaduje jego mysli, zawsze wiem czego chce tak zwyczajnie na codzien, a jesli chodzi o prezent np gwiazdkowy to nie mam pojecia co by chcial. Pytanie go o to nie ma sensu bo zawsze odpowiada, ze nic. Moze ktos z was ma jakis naprawde fajny pomysl. Wiem, ze nie ucieszy go ciuch, lub kosmetyk bo to woli kupowac sam. Prezent zbyt praktyczny typu zestaw narzedzi tez odpada. To wspanialy facet, i zawsze mowi ze wszystko co potrzebuje juz ma, ale ja bardzo bym chciala cos mu podarowac, cos co go ucieszy i zaskoczy.

prezenty dla mojego faceta :P gwiazdka 2011 :D - maszynka do wlosow ---- moj pomysl :P - gra gears of war xbox ---wspomagam jego pasje :P - gra god of war ps3 --- wspomagam jego pasje :P - film blu ray --- wspomagam jego pasje :P - perfumy --- moj pomysl moze kup cos w kierunku zainteresowan twojego faceta !!!

Gość Pelissa
Jego zainteresowania hmmm, gry komputerowe, w ktore zreszta gramy razem, i samochod, ktory nie dawno kupil i to w sumie tyle, nie uprawia zadnych sportow, choc ostatnio postanowil znow cwiczyc z hantlami.

Gość Ekspert_Philips
Witaj Pelissa, Wybór prezentu dla mężczyzny nie jest zadaniem łatwym. Większość Panów lubi co prawda prezenty praktyczne, ale należy zastanowić się, co mogłoby sprawić przyjemność Twojemu partnerowi. Czy Twój mężczyzna używa golarek elektrycznych albo lubi stylizować zarost? Może urządzenie przeznaczone do golenia lub trymowania zarostu byłoby dobrym pomysłem. Co Ty na to? Jeśli zainteresowała Cię moja propozycja, chętnie pomogę w wyborze. Napisz proszę na ekspert@philips.com jaki typ zarostu i cery ma Twój partner i jaki budżet planujesz przeznaczyć na zakup. Pozdrawiam, Ekspert Philips. ___________________ Ekspert Philips, udzielam porad i odpowiadam na Państwa pytania dotyczące produktów marki Philips. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.

Gość jestem mega szczesliwa
Najlepszy prezent dla faceta: zaproś do domu azjatycką dziwkę i zabawcie się we trójkę, będzie zachwycony

Gość elza_33
Nie głupi pomysł z tym trymerem/golarką. Koleżanka mężowi kupiła do twarzy i ciała brauna cruzera. Często z niej korzysta, odstawił jednorazówki. Mojemu bardziej się przyda ta opcja trymowania, bo nie goli się na gładko za często.

Gość gość
Mojemu się przyda, dobry pomysł.

Gość krappkla
Nie pomyślałam o tym trymerze, musze poszukać. Te cruzery fajnie wyglądają, mam mało czasu, więc chyba nie będe się długo zastanawiać.

Gość gość
mloda duuuupaaa