Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PomóżcieDziewczyny!

Pytanie do znających sie na modzie .......

Polecane posty

Gość PomóżcieDziewczyny!

Mam rozmiar 42-44niestety :((((( (jestem na diecie i pewnie schudne ale to potrwa więc... Potrzebuje w tym roku jakąś długą fajną kurtkę. Czy coś takiego jak pikowane płaszcze jeszcze się nosi? Mam taka figure że wszystko cała nadwaga poszła mi w boczki i w brzuch,więc nie mam praktycznie tali,ale twarz i nogi mam szczupłe jak osoba z roz.38 grubość zaczyna sie dopiero delikatnie w udach itak jak bisałam wszystko poszło w boki i brzuch dalej czyli od połowy rzeber w góre jestem już ok. Poradzcie mi coś Lubie taką sportową elegancję a ten płaszczyk chciałabym miec na wyjscia z dzieckiem zimą do parku na sanki. Szukam czegos fajnego w czy będe wyglądała fajnie pomożecie mi?

Gość PomóżcieDziewczyny!
Będe bardzo wdzięczna za rady.

Jesli masz rozmiar 42 odradzam pikowane kurtki bo po prostu Cię jeszcze bardziej optycznie poszerzą tu i ówdzie ;) Ale !!! to Ty masz czuć się w nim dobrze ! i ma być Ci ciepło !! jeśli chodzi Ci tylko o wyjścia z dzieckiem na sanki w zimie to czemu by nie;)

Gość PomóżcieDziewczyny!
Pikowane powiększy? Wiesz mam kurtkę w takim stylu jak w linku ale kurtkęnie płaszcz więc nie ma paska,zresztą ja paski zawsze usuwam, ona jest z taka ciemno fioletowa wygląda prawie jak czarna i ma taki materiał lekko świecący-nosiłam ja będąc w ciązy i po ciązy i kurcze nie wiem jak ona jest uszyta że nie wyglądam w niej grubo-każdy mi to mówi. http://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=30599

Gość PomóżcieDziewczyny!
Chciałabym taką jak ma tylko dłuższą ale nie wiem czy to modne jeszcze i czy znajde i gdzie tego szukać. Casem sątakie rzeczy że są jak zaczarowane-kiedy masz za dużo pomieszczą zamaskują kiedy za mało wyeksponują Taki magiczny płaszczyk mi sie marzy

Gość PomóżcieDziewczyny!
A jeśli o niepikowane chodzi to mam taki w szafie w który się zmieszcze i w którym jak już schudnę również będe mogła chodzic ale na sanki to on sie raczej nie nadaje( Hmmm

Gość PomóżcieDziewczyny!
No ale co w takim razie idealnie na śnieżne szaleństwa w mieście? Ja w szafie mam różne płaszcze ale do zabawy w śniegu ich nie widzę-wolałabym coś takiego co by trzymało ciepło zakrywało tyłek i leżało idealnie.

Gość PomóżcieDziewczyny!
Coś w czym na górkę a póżniej na zakupy w drodze powrotnej do domu można pójść...

Gość <finka>
Te Zdesperowana Domowa Żona ty mieszkasz w Krzyżanowicach?