Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieprawik

Moja teoria na temat kafeterianek

Polecane posty

Gość nieprawik

Co jakaś dziewczyna napisze o wadach swojego mężczyzny to wszystkie odpowiedzi kafeterianek są w stylu "kopnij go w dupę", "nie zasługuje na ciebie", "rzuć go", "odejdź" itp. Tak więc moim zdaniem kafeterianki dzielą się na dwa typy kobiet: 1. Kur** co co chwile mają innego faceta bo ciągle im coś nie pasuje. 2. Dewotki które uważają się za księżniczki i żaden facet nie jest ich wart. Wieczne dziewice.

Gość fikuśny
wlasnie swoimi postami potwierdzilyscie teorie kolegi, owszem zdazaja sie osoby nie pasujace do opisu ale to tylko wyjatki potwierdzajace regule

fikuśny --> jest dużo kobiet w szczęśliwych związkach, typu Moorland, Prinzesska, ... tylko łatwiej dostrzec skrajnosci

Gość fikuśny
fikusna a skad wiesz, ze sa szczesliwe? mysle, ze gdyby bylybtakie szczesliwe, to siedzialyby tyle na kafe tylkospedzaly czas ze swoimi menami zaba, nie sadze, zeby tych wyjatkow bylo tak duzo, wystarczy zapodac jakis "kontrowersyjny" temat i wyrazic swoje poglady odbiegajace chociarz lekko od "standardow" a juz sie harpie zlatuja"D

"to siedzialyby tyle na kafe tylkospedzaly czas ze swoimi menami" no ja nie wiem, czy pary w których oboje są bezrobotni i ciągle siedzą razem, są szczęśliwe. :D

No i gwóźdź programu o którym mi się zapomniało. Te wszystkie rady "rzuć go" piszą zwykle pomarańczowe nicki. Czyli tak naprawdę ci wszyscy sfrustrowani faceci z krzywymi twarzami, utrzymywani przez dziadków i 15 letnie gimnazjaliści którzy tu siedzą całymi dniami. Tak, tak do Ciebie mówię autorze tematu.

Gość nieprawik
Oczywiście wszystkie potwierdziliście moją teorię swoimi jadowitymi postami. Wasze wysokie ego nie pozwala wam przyjąć tej smutnej wiadomości do głowy. Księżniczki jasna cholera co albo ich nikt nie chce albo chcą tylko na jedną noc.

"Księżniczki jasna cholera co albo ich nikt nie chce albo chcą tylko na jedną noc." dziwne, ja mam jednego faceta od zawsze. :D tylko się nie popłacz :classic_cool: a teraz idź wytrzeć monitorek 🖐️

Gość nieprawik
Mam 28 lat i tak naprawdę jestem prawiczkiem. Żadna kobiete mnie nie chce bo jestem brzydki, głupi, bezrobotny i utrzymuje mnie moja ciocia Kunegunda.

Gość fikuśny
zaba, skoro oboje sa bezrobotni, to niech szukaja pracy zamiast madralkowac na kafe a po za tym chyba takie osoby nie sa autorytetami?

"zaba, skoro oboje sa bezrobotni, to niech szukaja pracy zamiast madralkowac na kafe a po za tym chyba takie osoby nie sa autorytetami?" no ale przecież napisałeś kretynie powyżej, że należy CAŁY CZAS spędzać ze swoim partnerem! to jak można chodzić do pracy, na kursy, studia zaoczne? coś niekonsekwentny jesteś.

Gość fikuśny
ja Cie nie obrazam ropucho a po za tym naucz sie czytac, nigdzie nie napisalem, ze "caly czas"

Gość zielony że;lek lubi prowokować
i zwracać na siebie uwagę dlatego wali takie teksty. przecie wszyscy ja tu znaja. chociaż teoria bliźniąt syjamskich tez jest chora :D🖐️

No skoro kafe zabiera aż tyle czasu, że nie można w to wcisnąć partnera to praca tym bardziej :D

"po za tym naucz sie czytac" POZA tym naucz się pisać imbecylu. :classic_cool: większość osób pisze na kafe z pracy lub kiedy ich partner/ka siedzą w robocie. tak trudno to zrozumieć?

Gość prawiczek luzer pisze
24/7 :classic_cool:🖐️