Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joogurtowaaadaaama

nie przyjemny problem okoli intymnych...

Polecane posty

Gość joogurtowaaadaaama

Mój problem polega na tym, że od jakiegoś miesiąca na wargach sromowych większych nagle pojawiły mi się "pęcherzyki", albo jakieś takie "brodawki" - nie wiem jak to nazwać. W każdym bądź razie chciałam to wycisnąć, bo wyglądem przypominają zwykłego pryszcza, ale nie da się. Zaczęłam więc je smarować maścią na różne zmiany skórne. Pęcherzyki zaczęły się zmniejszać i już praktycznie ich nie było. Wczoraj znowu się pojawiły. A do tego okolice miejsc intymnych mają kolor ostrej czerwieni i strasznie piecze, szczypie.. Do tego stopnia, że mam problem z chodzeniem. Ponadto wydzielina z pochwy ma kolor żółtawy i jest bardzo obfita i gęstości budyniu. Czy ktoś z was miał takie objawy? Co to może być?

Gość zzzdegustowany
może byś się przeszła do ginekologa? :O

Gość do lekarza i to predko!
pewnie masz jakas grzybice pochwy,uj...:o

Gość wertzu
CHOROBA WENERYCZNA

to opryszczka. tez mialam. biegnij natychmiast do gina. ja z tym zwlekalam.. doszlo do tego ze nie moglam zrobic kilku krokow ani siku ani nic.. tak bolalo. naprawde nie moglam wstac z lozka.. musialam sie zawsze sturlac na podloge i dopiero wtedy probowalam wstawac w tempie zolwia! na poczatku pecherzykow jest mniej, za kilka dni cala ci...e bedziesz miala w tych pryszczach. skoro nie wiesz co to to znaczy ze masz opryszczke pierwszy raz.. a za pierwszym razem jest masakra. wyleczona opryszczka pozniej wraca co jakis czas. idz do gina, dostaniesz tab do polykania i masc na te pryszcze. nie czekaj dziewczyno bo bedziesz miala tak jak ja.. szlam do gina i plakalam z bolu..

zadna weneryczna! mlowie Wam ze to opryszczka jestem pewna na stowe.!

Gość pojebusmamutus123123
to są KŁYKCINY KOŃCZYSTE moja droga, to sie leczy

Gość joogurtowaaadaaama
nie chce mi sie chodzic do lekarza bo albo trzeba płacić albo czekac w kolejkach a jakby np. wymoczyc cipke w ciepłej wodzie z sola?

Gość elemele ...
tak czy siak, "ktoś" Cię czymś zaraził i nie nie możesz wymoczyć sobie dupska w wodzie z solą, szoruj do ginekologa