Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta też 40+ teraz

Podaj dłoń...chociaż dotknij

Polecane posty

A ku ku ...Chyba sobie sama ze soba porozmawiam...No to zbieraj się do domu 40+ całuski na drogę i do miłego... Dziękuje i Tobie tez miłego dnia życzę.:-) Ps. a to Wasza wina, że juz sama ze sobą piszę...:-P

No to zapraszam na pomidorową z ryżem i serem gotowaną z koprem włoskim :) i na to coś na co masz ochotę ;)

Gość Kobieta teź 40+ teraz
Mniam moja ulubiona zupka.. Wiesz na co mam ochote? Na deser zaczynający się literką...s.:-P

Ja mam ochotę zrobić gulaszową ze swoimi kluseczkami , albo kapuśniak, ale taki gęsty z kapustą smażoną na smalcu ze skwarkami, z zasmażką mmmmmmm......... pycha :)

Sernik moze byc:-) ale czy deser to musi byc ciasto albo inna słodycz?:-P.

Może może, ja też mam ochotę na sernik, ale taki spontaniczny, ciepły, pełen uczucia, a nie taki jak mam, zimny, wyproszony który smakuje jak zakalec i nie cieszy, bo to bardziej zaspakajacz głodu a nie serniczek jedzony dla przyjemności :(

Twoje słowa to jak przepis na źycie. Jesli kosztujesz go czujesz smak,jest Ci dobrze. Pojawia się zadowolenie.taką radoscią dzielimy się z innymi. W przeciwnym wypadku jak puszka zamykamy sie w sobie. Gdy mam chec na wspomniany sernik a brakuje mi do niego składnikow ...sięgam po landrynke.

Twoje słowa to jak przepis na źycie. Jesli kosztujesz go czujesz smak,jest Ci dobrze. Pojawia się zadowolenie.taką radoscią dzielimy się z innymi. W przeciwnym wypadku jak puszka zamykamy sie w sobie. Gdy mam chec na wspomniany sernik a brakuje mi do niego składnikow ...sięgam po landrynke.

Hihi skopiowało mi tekst.

I powiem jeszcze tak, jak się jadło pierroty to landrynki już tak nie smakują :( nawet migdałowe :)

Przepraszam,to moja wina. Ja sprowokowałam te podteksty.:-(. To nie powinno miec miejsca tutaj.

Ps. Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie mam wspomnień tych miłych i nie mam czego źałowac.

cóż mogę?? powiem tylko że życie jeszcze się nie skończyło, zawsze moze nas coś jeszcze zaskoczyć, czego Tobie i sobie życzę :D

Jesli to ma byc miłe niech zaskoczy:-)

Prawie w samo południe ...witam :-) Ninko- nie milcz, bo zaraz zaczynam się martwić co u Ciebie. Bulba miłego dnia i uśmiechu:-) Ja dzisiaj bez słodyczy dosyć już tego dobrego. Zabieram się za siebie i na śniadanie jogurcik.

Gość ninka-ja
Witaj 40+ o mnie się nie martw, o mnie się nie martw...:) wbrew pozorom ja jestem twarda baba życzę wytrwania w diecie a gdzie kolega?

A skąd mi wiedzieć jakimi drogami chadza nasz kolega? Przyczaił się , ale juz wiemy że i tak tutaj wróci hihihi Dobrze Ninko że tak piszesz, ale pozwól że chciaz troszeczkę pomartwie się o Ciebie ok? Bo jak nie my ...to na facetów nie ma co liczyć . ;-(

No jasne, na facetów nie ma co liczyć, chyba strzelę focha :P Cześć dziewuszki :)

Oj tam...strzelaj focha , strzelaj ...przynajmniej i ja się nauczę:-) Co do facetów ...to swoją opinię opieram na własnych doświadczeniach. Ciebie B ...nie znam i nie wiem jak tam z Toba jest...dlatego coby nie urazić postaram się nie uogólniać swoich opinii na temat chłopaczków.:-)

Ło Matardeju!!! Jaki ugodowy facecik... Oki...może kawusię taka jaka lubisz ( nawet nie wiem jaką ) do tego szarlotka... dorzucę kocyk i pilota cobyś pobuszował w tv...a do drugiej łapki piffffko ( tyskie, kasztelan, warka stronk......)

Powinnaś juz wiedzieć że to nie moje klimaty, kawusia i szarlotka owszem, ale pilot i piwko nie są dla mnie super priorytetami :D Kawusie uwielbiam, nie powinienem pić, ale nie mogę sie oprzeć,chociaż jedna dziennie , do tego ciasteczko, albo jak nie mam to bułeczka z dżemikiem z borówek amerykańskich swojej roboty :D

No doooooooooooooooobra, już wiem . Tak seio ani tyci tyci? A ja tam czasem lubię wypić piwo ,zwłaszcza jak robię pizzę i zostaje mi szklaneczka , bo połowa piwa idzie do ciasta. Kurcze ale mnie ssie ...głodna jestem.

Piwo do ciasta?? ciekawe, dawaj przepis :) Ja też nie gardzę piwkiem, ale tylko jak jest ciepło czyli głównie latem i lekkie, żadnych strongów

Przepraszam B, ale z pewnych powodów nie mogę tego przepisu podać tutaj. Ninuś....pewnie zaganiana jesteś dziecinko. :-(

I niespodzianka,..znowu ja:-). Od jutra macie Kochaniuśki,odgórny nakaz meldowanią się tutaj z samego rana, zanim ja się pojawię.:-P. Jakaś dyscyplina byc musi. :-)

Gość ninka-ja
TAK JEST!:)