Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta też 40+ teraz

Podaj dłoń...chociaż dotknij

Polecane posty

A ten mostek popełniłem już parę razy, farsz też, polecam jest super:0

Taki smalczyk i ja mam stale w lodówce albo ...w pracy ...dodaję ząbek czosnku i deko jabłka. Zapach zniewala niczym afrodyzjak ...bez podtekstów... Piwa mi się chce...

ano nic dodać nic ująć... Kiedyś robiłam z dziećmi takie wypady w plener, właśnie z przekąską tego typu. A gdzie ogórek kiszony? Taki inny smak z dzieciństwa to chleb ze śmietana posypaną cukrem ...

Nina ...czemu przy Tobie na gg mam przekreślone na czerwono kółko? Masz padnięte gg? :-(

A czy Ty Kolesiu nie czerpiesz przyjemności z dręczenia nas takim jedzeniowym tematem Hę;-)?.. Od rana chodzi za mną nie wiadomo co...i głodna jestem ..Nina wracaj mi tu bo ja już wysiadam w przedbiegach.

Hehehehe pewnie że czerpię, w pracy jak opowiadam o jedzonku, to po chwili słychać tylko łykanie śliny i burczenie w brzuchu :D

Piękny utwór :-) Ninko ja juz zaraz zmykam z pracy a Ty napraw to gg . Bulba 51 jaki obiad czeka na Ciebie w domku?

Krupnik i pomidorowa z ryżem to moje ulubione. Mniam

Zona nie lubi krupniku, więc muszę sobie sam :),zresztą sam zrobię na swój smak :D

Gość ninka-ja
40+ ja przy Tobie też mam czerwone kółko. Nie mam pojęcia co z tym zrobić.

Gość ninka-ja
40+ napisałam do Ciebie, ale skoro milczysz gg nie działa. Niechcący skasowałam numer speca od komputerów który mi podałaś. Bulba, a może Ty wiesz co zrobić?

Gość Kobieta teź 40+ teraz
Ninka,mam jakis Twoj wpis. Wejdz na gg a jak nie to dawaj @

Pisz na mój adres szafik39@gazeta.pl i dodam źe informatyk się niecierpliwi. Jak odezwiesz się na @ podam numer gg

Gość ninka-ja
40+ wysyłam maila.

Pewnie smaczny krupniczek:-) ja gotuje biały barsźcz będzie na jutro.oglądam mecz siatki. Ciekawa jestem co tam u Was?

Gość ninka-ja
40+ kontakt nawiązany:) ja na jutro zrobiłam łazanki

To super:-) mam nadzieje ze sprzet zadziała.;-)..a łazanki z kapustą i miesem ćzy z grzybami? B51 pewnie gotuje krupnik na twardo,bo nie odzywa się:-)

Gość ninka-ja
40+ rozbawiłaś mnie tym krupnikiem na twardo:D jak będziesz miała chwilkę, wyślij do mnie słówko na gg w ramach testu łazanki robię i takie i takie, dziś z grzybami.

Cześć dziewuszki, krupnik wyszedł na miękko :) miłego dzionka :) Wczoraj żona nie dopuściła mnie do kompa :( kulki rządzą :D

Witam:-) W moim domu to leca ze mna w kulki a o graniu i pisaniu z kompa nie ma mowy. :-( Mama ma obowiązki w pierwszej kolejności :-; Szalony dzień przede mna i w pracy i poza nią ...do chałupy pewnie zwalę się około 20 tej. Tak " se" myślę coby cos o uczuciach zacząć bo normalnie nas wyrugają stąd. B51 jesteś facet? To zacznij może cosik hahaha. A Ninka spioch niech wstaje i zaparza kawę. Widzisz koleś ugotował na mientko krupnik ,pomyliłam się. B15 dodajesz grzybka do krupniku? Ja do każdej prawie zupy dodaję :-)

Oczywiście że dodaję, czosnek też :) A co do życia uczuciowego, to pokłóciłem sie z zoną :D

Gość ninka-ja
CZeść wszystkim:) 40+ napiszę póżniej na pocztę. Teraz muszę lecieć. Miłego dzionka.

Ninka - zlituj się znowu gdzieś lecisz? Ja dzisiaj w pracy dłużej potem załatwiania jakies tam zaległe. Czekam na tego @ B15 - szczęściarz ,ja to nawet z moim osobistościowym pokłócić się nie mogę, on nie z tych co to sie kłócą. I bardzo dyplomatycznie wybrnąłeś z tematu. Lubisz jesień? Taką złotą i pachnąca liśćmi? W pracy nie moge otwierać plików muzycznych , zagladnęłam tam z telefonu i wyświetla mi grupę Mocarta i Zamachowski - Kobiety jak te kwiaty Tak?

Wysłałabym jakiś link z muzyką jaką lubię i polecam ale tutaj nie mogę nic a w domu brak mozliwości. Zapraszam na kawę i rogalik z MARMOLADOM ;-)

Bardzo lubię, tegoroczna jest niezła :), zawsze staramy się porobić trochę zdjęć z urokami jesieni, takie berberysy podświetlone słońcem to bajeczny widok :)