Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta też 40+ teraz

Podaj dłoń...chociaż dotknij

Polecane posty

Gość ninka-ja
PIERWSZA!:) Dobrego dnia.

Cześć i czołem, miłego dzionka, zapraszam na kawusię, paczki z adwokatem i orzechami i trufle :) Acha, dzisiaj przyjmuje życzenia :)

Dzień Dobry!!!!!! :-) Oj będą z Was jeszcze Ludzie. Miała być nawet nagroda za dobre sprawowanie ale skoro dzisiaj tak uroczysty i słodziasty dzień to na inny raz zostawiam niespodzianki. Teraz do rzeczy...B51 - Jesteś pan A czy K? Stawiam na A.:-) Dzień uroczysty i zapewne juz najważniejsze osoby Twojego życia postarały się o miły poczatek dnia. Przyjmij jeszcze kilka słów od wirtualnej znajomej. Słów ciepłych i szczerych. Nie tylko w tym dniu ale i na wszystkie inne życzę aby to co czasem wydaje sie niemożliwym ...spełniło się.Uśmiechu ( tego Ci nie brakuje- i niech trawa) , i ludzi wokół miłych, wspierajacych w kazdej nie tylko dobrej chwili. WSZYSTKIEGO CO TOBIE DOBRE :-). :-*

to na końcu miał być buziak ...nie umiem po tutejszemu .;-)

Gość ninka-ja
Przyłączam się do życzeń. Bulba, wszystkiego co najlepsze:)

Patrz A. nawet prezent taki namacalny dostałeś hihihi.

Witajcie:-) Mi tam się nic nie wypaliło.:-P Nawet bardziej aktywna jestem niż na początku tematu. Nina się ociąga, wiem że ma swoje sprawy "realne" ,Ty zaś tez jakoś przystopowałes z pisaniem. Czasem pisząc tutaj mam wrażenie ,że jestem takim wymuszaczem, bo piszę ,piszę i w jakis tam sposób oczekuję odpowiedzi. Wiadomo ,że z czasem u nas krucho, obowiązki, co rusz jakiś nowe wyzwania, ale fajnie jest wiedzieć ,że gdzieś tam w świecie jest ktoś kto nam dobrze życzy. Ha!!! Teraz pewnie odezwiesz za ileś tam godzin ...chyba że mnie zaskoczysz.:-) Ninuś zabieram się za sniadanko i po ...napiszę @ . Uśmiechnij się Kochana :-)

Zaskoczę Ciebie teraz, nie za parę godzin :P Masz rację, uczucia czas i pieniadze to są te rzeczy których zawsze nam brakuje, nigdy nie ma ich w nadmiarze :) Trocę luźniej bedzi dopiero po Nowym Roku, przynajmniej taka mam nadzieję, no i oby do wiosny :D Miłego dzionka :)

To powyższe jest jednym z dowodów na to,iż nie można Ciebie A. do jednego wora ze wszystkimi facetami :-P Dużo w Tobie takiej "madrości życiowej " , i umiejętności dzielenia się tą mądrością. I uprzedzam, nie obawiaj się tych moich słów ja stwierdzam tylko fakt, a nie podlizuję się ;-). Lubisz spacery? ( pod warunkiem ze masz na to czas?) jeśli tak to idziemy do parku zbierać liście ..póki śnieg ich nie zasypał.

Aha ... zapytam jeszcze ...jak tam łepek ...nie boli po wczorajszym? ;-P

Jak ma się 52 lata i nie przetańcowało sie życia, tylko starało się iść z nim ręka w rękę, bez klapek na oczach, rozumieć i wyciągać wnioski, to potem jest się bardziej doswiadczonym i różne takie do głowy przychodzą :D Moje skłonności alkoholowe sa pod ścisłą kontrola (moją :P ), więc spoko :) Lubię spacery, dzięki za zaproszenie :)

Myśli psie ...te nieokiełznane. Takie ja mam i na ogóle przyznaję sie bez bicia...Gdyby było inaczej nie byłoby mnie tutaj. To forum w pewnym sensie daje anonomowość ( moze tylko pozorną?)i przez to wyzwala odwagę. W realnym zyciu pewnie nie zaprosiłabym żadnego faceta na spacer, bo i po co skoro mój osobisty tego nie lubi . Napewno brakłoby mi odwagi takiej jaka mam teraz. ;-P Ninuś napisałam @. Co tam u Ciebie?

Widocznie wyzawalasz się z okowów :), w sumie to nic trudnego, trzeba tylko zmienić sposób myślenia :P

A ten szelmowski jęzor to niby co? Hę? A jak się tak całkiem wyzwolę ...to myśleć co dalej? Czy nie myśleć i otworzyć się na nowe wyzwania? jesteś trosiuniu starszy ...więc mam prośbę jeśli zauważysz że za bardzo się "rozkręcam " to pogróż mi palcem . Ok?

Nie myśleć - działać :) Nie licz na to, kiedyś trzeba zaszaleć :) Czytałem gdzieś opis piekła, wiesz jak wyglądało?? siedzisz sobie i ogladasz film pokazujacy, ile przyjemnych rzeczy ominęło Cię w życiu przez błędne decyzje :P Ja chcę żeby mój film był jak najkrótszy :D

Hm? Czy to Ty A? Czy Ciebie ktoś podmienił? hihihi... Mam moc pytań do Ciebie ale tutaj nie podam, zbyt "osobiste". Cóż odważę się i coś zaproponuję . jesli masz chęć to odezwij się do mnie na któryś z podanych przeze mnie środków łączności. Jeżeli dostanę kosza...zrozumiem i napewno się nie obrażę. :-)

Gadałem z koleżanką dzisiaj, ze dwie godziny przez telefon :), na szczęscie mam podzielna uwagę i mogę jednocześnie pracować- tak się jakoś otworzyliśmy :), nie zmieniłem się, jestem po prostu bardziej wylewny w tym co piszę :)

Gość Kobieta teź 40+ teraz
Chyba moje gg jest do kitu.:-(

Jak uda mi się uruchomic pocztę syna w domu to się odezwę przyszło gg to od Ciebie?

Jestem, słuchaj, podobało mi się :), mam nadzieję że się na sobie nie zawiedziemy.:)

Gość Kobieta teź 40+ teraz
E tam, krzywdy nie zrobie ;-). A gdzie to jestes? Ja w tym temacie raczkująca:-P

Witam i ja ...o proszę jakieś święto dzisiaj czy co? Kolega tak z samego rana wystukal powitanko... To i ja dnia miłego życzę i na kawę zapraszam. Ninuś budż się i daj głos . Cos tam napisałam. :-)

Gość ninka-ja
Jestem:) Wczoraj tak jakoś... 40+ dzięki za @ i kawkę, Tobie Bulba za troskę. Miłego dnia Wam życzę:)

Ninuś ...taj jakoś to jeszcze nie raz będzie.Ale uśmiech musi być bez tego ani rusz. Zresztą Ty wiesz o tym. :-)