Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lotellla

Kiedy współżyłyście po porodzie ile czasu minęło ?

Polecane posty

Gość lotellla

pytam bo u mnie konczy sie 6 tydzień od porodu i nie mam juz plamien krocza też nie miałam nacinanego i niby wszystko jest oki.Wizyta u gina dopiero za 3 tygodnie bo tyle sie do niego czeka więc troche długo by wstrzymać sie jeszcze z sexowaniem :)

Ja czekałam równe 6 tygodni i teraz myślę, że mogliśmy zacząć troszkę wcześniej, bo wszystko już było w porządku :P

ani po piewszym ani po drugim porodzie nie doczekałam tych 6 tygodni :) jak skończyły się krwawienia i już nic nie bolało to pomału próbowaliśmy po pierwszym to było bardzo szybko chyba niecałe 3 tygodnie, a po drugim porodzie jakiś miesiąc

Gość fghgfh
ponad 2 miesiace:-( ciaza zagrozona wiec zero sexu... bylam nacinana wiec czekalam potem do wizyty, niby bylo ok ale zaczelam brac tabletki i 2 tyg krwawilam... Pierwsza proba nam potem nie wyszla, jakby mnie tam zaszyli,tak bolalo;:/

Gość lotellla
To super że tak powiem :) czyli moge powoli zaczynać. Objawów zadnych niepokojących nie mam i jakoś trzeba już ruszyć do boju.No cóż stawiam na ten weekend :):) dzięki kobietki