Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamiiiiiiii skijfu

Mam najfajniesze dziecko ze wszytskich kolezanek

Polecane posty

Gość Mamiiiiiiii skijfu

dzieci moich kolezanek sa brzydkie albo spaczone umyslowo i maja dziwne zabawy sa rozpieszczone ale histeryzuja i pruja pyski moje dziecko jest ulozone grzeczne wrazliwe troskliwe umie sie łądnie bawic -jestem z niego bardzo dumna.

jest taki tylko w domu, czy w szkole też? z doświadczenia wiem, że większość dzieci cierpi na rozdwojenie jaźni między szkołą a domem

Gość trytr
najfajniejsze twoim zdaniem .. CZy całe osiedle to potwierdza ?

Gość Mamiiiiiiii skijfu
jest przedszkolakiem oczywiscie jak to chlopczyk łobuzuje czasem i tu w domu i w przedszkolu ale ogolnie fajny dzieciak co do innych mam zastrzezenia ciesze sie ze jest wrazliwy na krzywde innych i pomocny a przeciez jeszcze ma czas np na pomaganie mi w porzadkach a on to bardzo chetnie robi patrzy jak gotuje mysle ze wyrosnie z niego fajny facet nie oddam go byle komu ;) w dodatku jest ładniutki :) oczywiscie po ładnych rodzicach ;)

Gość Mamiiiiiiii skijfu
wiele osob sie nim zachwyca w wieku 3 latek umial jezdzic juz na 2 kolkach na rowerku .. jest przyjazny moze jestem egoistka i popadam w samozachwyt ale niektore dzieci moich znajomych sa poprostu ...głupie.

Gość wrrramp
dla większości matek jego dziecko jest naj.....ale pewnie połowa twoich znajomych uważa że jest całkiem odwrotnie a wogóle to każe dziecko ma lepsze igorsze zachowania a jak twoje jest ciągle takie w kant to raczej jest znim coś nie teges

Gość Mamiiiiiiii skijfu
moje dziecko sie nie wabi tylko ma imie nie odpowiem ci bo nie o tym jest temat jak moje dziecko ma na imie. zdradze ze zaczyna sie na liteke K.

Gość Mamiiiiiiii skijfu
grey- to super , najwazniejsze to wychowac porzadnie dziecko , znam jedna mame "dziunie" jej dziecko bawi sie w rozne zabawy typu "lekarz" wiadomo jaki to lekarz ze swoim 8 lat straszym kuzynem zabronilam im do mnie przychodzic niechce narazac dziecka na takie akcje ....

Gość t=mobileeee
toi pewnie kulfon sie zwie

Gość Mamiiiiiiii skijfu
nie chodiz tu o licytacje ktore lepsze tylko o fakty moje tez jak pisalam łobuzuje ale zna granice , nie rzuca mi sie w sklepie z powodu odmowienia kupna czegokolwiek nie skacze po tramwaju jak małpka nie krzyczy zeby zwrocic na siebie uwage mowi prosze dziekuje i bardzo jasno wyraza swoje uczucia obawy ...mega jak dla mnie!

Gość wrrramp
a poza tym wiem bo mam do czynienia z dziećmi że lubi się bardziej łobuziaków niż te w kancik więc pewnie twój zachwyt jest jednowymiarowy

Gość Mamiiiiiiii skijfu
a ja sadze ze czytasz co drugi post chyba i nie chce mi sie z toba wdawac w dyskuje tak uwielbiane sa pato -dzieci ktore klna a nie odrosly jeszcze od podlogi i leje na potege kolegow.

Mamiiiiiiii skijfu oO :o ładne zabawy :o Mój jest fajny, pomaga mi sprzątać,układa swoje zabawki, odkłada buty na miejsce, zawsze chce zmywać jak zjadł (ja to oczywiście robię) a ma dopiero 2 latka :)

Gość Mamiiiiiiii skijfu
juzek - a "ułożone" to tylko okreslenie wzgledem psa cos z toba nie halo chyba...

Gość Mamiiiiiiii skijfu
grey moj ma 5 ale dokladnie tak samo .. pozniej nikty mi nie powie ze mam syna lesera zawsze da sobie w zyciu rade optrafiac to i owo .. nie bede zyla wiecznie przeciez a niechce zeby byl skazany na przyszla "zone" bo tez nie wiadomo jaka mu sie trafi hehe

cóż, pozostaje tylko sie cieszyc i tak je wychowywac aby zachowalo tą tendencję i swoja indywidualnosc, bo niestety pod wplywem otoczenia dzieci pomimo wychowania robią rózne dziwne rzeczy i zmieniają swoje zachowanie.

Gość oferma z ciebie
a ja mam najfajniejszego,najładniejszego i najbardziej słodkiego psa ze wszystkich psów na swiecie

Gość Mamiiiiiiii skijfu
wiem o tym ..napewno nie bedzie idealnie diecko tylko do pewnego moemntu jest przywiazane do rodziow potem to np towarzystwo staje sie wazniejsze ..ale mam nadz ze bedzie mial wielu przyjaciol

Gość wrrramp
trzeba odróżnić lesera od popierdółki zyciowej

Gość Mamiiiiiiii skijfu
oferma sorki ale ja nie toleruje np zwierzat sa oblesne ...no nie wiem brzydze sie ..biala goraczka jak pies lize sobie krocze a potem buzie dziecka (tez zaobserowawne u znajomych ) ochyda...

Gość Mamiiiiiiii skijfu
juzek ..jesli masz dzieci to ty mnie zorzumiesz doskonale . chyba ze twoje sa pato -...

Gość Mamiiiiiiii skijfu
iel amsz lat ? w jakim wieku dzieci ?? jestem zakladam tata a ojcowie sie malo przykladaja ... wiec zakaldam z gory ze nic nie wiesz o wychowaniu ..