Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dotus1990

problem z wyjazdem na obóz zimowy na uczelni

Polecane posty

mam o to taki problem,jestem na 2 roku studiów turystyka i rekreacja,mam obowiązkowy obóż(miałam do wyboru zimowy i letni z racji tego że nie umiem pływac wybrałam zimowy),teraz okazuje się że on kosztuje aż 800 zł(na samym poczatku miał byc darmowy,potem mielismy płacić za kilka rzeczy,a teraz aż tyle wyszło)no i chodzi o to że nie stać mnie na taki obóz,mam rodzine,dziecko i nie mogę sobie pozwolić na coś takiego,a on jest OBOWIĄZKOWY,co mogę zrobić w takiej sytuacji?myślałam o zwolnieniu lekarskim,ale lekarz od tak sobie mi go przeciez nie da w umowie mam tak napisane: student zobowiązuje się do systematycznego i aktywnego uczestniczenia w zajęciach dydaktycznych i organizacyjnych zgodnie z regulaminem studiów

Gość nicioficio
to i tak malo:p ja tyle placilam za oboz letni,oboz zimowy kosztowal mnie do 1500 zl (liczac do tej ceny, stroj narciarski i inne pierdoly). u nas dwa obozy byly obowiazkowe i kazdy jakos nazbieral. mnie akurat bylo stac na to i do tej pory super wspomnienia powracaja. najlepsze momenty na studiach:D a moze wykombinuj, ze pojedziesz np na polowe obozu, koszty sie wtedy obniza. u nas pare osob tak robilo, ale automatycznie ocene mieli nizsza...