Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nati_Zet

Wkurzająca teściowa, kontra bezsilna JA

Polecane posty

Gość ja też mam taką
ale nie mieszkałam z nią na szczęście ani jednego dnia i ograniczam kontakt do minimum- i jest ok :)

Gość gość
Dobre synowe po co wprowadzacie sie do takich tesciowych,przeciez macie swoje dobre matki to tam mieszkajcie. Wtedy okarze sie ,ze matka tez zla bo sie wtraca ,a wy takie dobre i madre.

Wręcz przeciwnie! Mamy okropnie luźne kontakty! Potrafi sie nie odezsac pol roku po czym wyslac smsa jak bardzo za nami teskni i jak bardzo nas kochs! Obiecuje wizyte i juz 3 x zrezygnowala nie raczac nas informacja o rezygnacji z przyjazdu! My jezdzilSMY LATAMI, ale moj powiedzial " dosc" bo odkad urodzila sie na, corka nawet nie spytala!

Gość gość
Moja tesciowa na moim slubie podeszla do mnie i powiedziala abym nie mowila do niej mamo. Bo sobie tego nie zyczy.

Gość rozalikaa
Dlaczego się nie wyprowadzisz? Z pewnością masz pracę a wynajem pokoju w mniejszym mieście to kosz rzędu 400-600 zł.

Jak ja się cieszę, że moja teściowa jest mi tak bardzo przychylna :) Luby się nie chwali też mamie z naszych sprzeczek a, że mieszka daleko to się sama nie dowie :D Co więcej mówi synowi, że to ja teraz dla niego najważniejsza a mi zdradziła pewne "tricki" jakie on stosował jeszcze w domu jak się chciał od czegoś wywinąć :D A jak kiedyś przez przypadek ukryłam dla niej na fb, że jestem w związku z jej synem to do niego zadzwoniła z pytaniem co nabroił :D Więc to bzdura, że zawsze "synuś jest niewinny" :) Wam radzę się czym prędzej wyprowadzić i trzymać "mamusię" na dystans ;)

Gość ona 876 ck
witajcie co do mojej tesciowej to porazka, jak sie wprowadzilam z mezem do niej na gore i pojechalismy na dwie godziny do miasta to wywalila nam wszystkie rzeczy i poukladala po swojemu do dzis nie moge sie odnalesc zawsze sobie wchodzi na gore kiedy chce nawet o 23 kiedys weszla i widzi ze swiatla pogaszone o ona z tekstem spicie bo robie porzadek w szafie i przynioslam ci kilka ciuchow no porazka pozniej zaczynala gotowac no i calymi dniam mi na glowie siedziala co by tu ugotowac mowi mi gdzie kupywac mieso gdzie warzywa a mnie krew pomalu zalewa a synus za mnia obstaje ponad to o wszystko sie wypytuje gdzie jestem gdzie ide do kogo po co za ile bede do jakiej kolezanki a co to za kolezanka itp ostatnio nie zdalam egzaminu na prawko poraz 3 i sie znow przyszla pytac czy zdalam to mowie jej ze nie a ona sie pyta co sie stalo wiec jej odpowiedzialam ze i tak nie masz prawa jazdy nigdy nie jezdzilas samochodem wiec po co ci bede sie tlumaczyc jak i tak nie zrozumiesz gdzie popelnilam blad to sie obrazila i do mojego meza sie pozalila ze to przykro odebrala i poszla i rozgadala caej rodzinie ze nie zdalam po dostalam sms prezypadkiem a prosilam ja zeby nikomu nie mowila ale nie ona jak zwykle postanawai na swoim i ostatnio sie klucilam z mezem io nia a ona weszla przerwala nam i se gada z mezem a ja stoje i czekam kiedy wujdzie i nawet sie nie szczila zeby wyjsc taka niedoj****a

Gość gość
Ale mnie w*******ą takie laski jak wy! To się wyprowadźcie do swoich rodziców. Pochodzicie z dziadowskich rodzin,gdzie wszyscy na kupie, sprowadzacie się tesciowym na głowe i jeszcze narzekacie. Powinnyscie byc wdziecxne za dac nad glowa!

Gość gość
widze ze duzo nas tutaj:) mnie moja doprowadza do takiej furii ze czasami bym ja udusila! niby taka dobra, usmiechnieta a tak naprawde jest taka zmija ze szok! przed ludzmi odwala zawsze takie szopki, jaka to ona milutka i troskliwa. Mieszkamy za granica a ona potrafi dzwonic co drugi dzien na skype i p******ic glupoty przez godzine, a oczywiscie moj mezus taki grzeczniutki dla niej ze siedzi i slucha, ile razy nam przerwala stosunek, ile razy zepsula mila kolacje, albo po prostu lezenie i odpoczywanie! Jezu na sama mysl o niej to moj puls skacze do 200 uderzen! Najlepsze jest to ze dla niej i tak liczy sie tylko i wylacznie pierwszy synek a moj maz jest bo jest, ale dzwonic i pieprzyc glupoty to wie do kogo, bo synek starszy ma ja daleko w tylku! oczywiscie wszystko wie najlepiej i jej zdanie jest najwazniejsze! Do wesela nie dolozyla ani zlotowki, moja czesc pokryli moi cudowni rodzice a moj maz niestety wszystko musial sam, a za straszego synalka kilka lat temu splacili ogromny dlug! Zero sprawiedliwosci! Poza tym chyba ma cos z glowa bo smierdzacego, oblesniego psa traktuje jak czlowieka! Piesek (wazy 60 kg)ma wlasna kanape w pokoju, w ktorym tak smierdzi ze nie da sie zjesc posilku! A ta lazi caluje go, przykrywa kocem, wlos mi sie jezy na glowie jak sobie pomysle ze moje dziecko kiedys tam bedzie siedziec!

Gość Zażalona

Ah myślałam że tylko sama mam taki problem, moja teściowa to jest pier........ Na maxa 🙂 nic jej nie dogodzisz  ona wiecznie wszystko robi a serio nic nie robi i wiecznie zmęczona jest żal ... ale karma wraca 🙂 Takie jest właśnie mieszkanie z tesciowymi.... Trzeba robić swoje mieć w dupie innych...