Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek 997

Nie mam dziewczyny bo jestem

Polecane posty

Gość prawiczek 997

- niski - nudny - nieciekawy - nie umiem tańczyć - nie mam kolegów - nie chodzę na imprezy - nie jestem bogaty - nie mam prawka - mam małą stopę - jestem nieśmiały - nie mam zainteresowań - mam wzrost mniejszy niż 180 cm - nie lubię się narzucać - mam mało ciekawy typ urody - nie umiem się dobrze ubrać - w moim wieku powinienem mieć dawno żonę Czy mam szansę na miłą dziewczynę?

Myślę, że nie masz szans nawet na miłego chłopaka;P

Gość lalakaka
czyli już wiesz co jest nie tak, czyli większość roboty już za tobą :) teraz tylko wdrożyć plan reform i będzie dobrze :)

jesli sam siebie nie umiesz zaakceptować to niby jak moze to zrobic druga osoba? : ) wiec musisz takowa girl przekonac do tego ze sam sie akceptujesz i ze ona tez to moze zrobic choć druga rzecza jest to czy jej sie to bedzie opłacac bo wiemy ze kobiety lubia przeliczac wiec pokaz ze jestes tego wart i jestes inny niz ta reszta telewizyjnych cipek : )

Gość Izabela Barton-Smoczyńska
mowil ci ktos ze ------------ masz przeyebane :D

Skoro nic nie robisz, żeby sobie pomóc... I dublujesz, bo to że jesteś niski pokrywa się z tym, że masz mniej niż 180 cm wzrostu 1. Niski - zawsze możesz znaleźć sobie niską dziewczynę 2. Nie masz prawka - możesz zrobić. 3. Nie jesteś bogaty - większość nie jest 4. W moim wieku powinienem mieć już dawno żonę - widać, żeś desperat.

Gość a jak koleś ma 30
albo 35 lat? To wtedy normalna większoć społeczeństwa ma żony bo to NORMALNE wolni zostają skrajnie nieatrakcyjni i pedały