Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TithieI86

Jak zaczynacie długi weekend?

Polecane posty

Ja w kuchni, robię pyszny obiad mężowi i ciasto(mam nadzieje równie dobre), potem idę z koleżankami do kina na babski film(Listy do M.) a wieczorem z mężem jedziemy do przyjaciół. A Wy jak zaczynacie i jakie plany na cały długi weekend?

zbieram się, by posprzątać chatę, mam delikatnie mówiąc syf. zbieram się już od godziny :D

Gość lalakaka
heh jestem w pracy... potem do gina żeby pooglądać moją 33 tygodniową bąbelkę :P a potem pojadę do ciotki bo robi bulki z serem gdyż przyjeżdżają jej dzieci a moi kuzyni, których już dawno nie widzialam :)

ja nie sprzątałam od 1,5 tyg, tylko to tyle, by się o ubrania męża nie przewrócić, bo miałam masakrę w pracy i jeszcze zaczęłam kolejne studia (weekend off). a jutro do teściowej jedziemy :/, więc muszę zrobić to dzisiaj :(

Gość szalona mama Anna
jeszcze w pracy, po pracy odbieram corke z przedszkola, syna od tesciowej, obiad, sprzeatanie, jakies ciasto upieke, pranie zrobię, mąż bedzie ok 18, wieczorem basen z dziecmi. A jutro do Zakopanego na 4 dni :)))

Nie, no co ty! Do kuchni mi daleko, ale ostatnio odkryłam, że nie jestem całkiem lewa jeśli chodzi o gotowanie. Mamy wolne zawody z mężem, więc obiad robi to, które akurat jest w domu, jak żadnego nie ma to jemy na mieście. ;) Mój mąż choć dobrze gotuje nie potrafi piec, ja też się od piekarnika odżegnywałam ale okazało się, że coś tam jednak potrafie(moja mama świetnie pieczę, widocznie geny jakieś przeszły) i teraz jak mam okazje zrobić mężowi i znajomym słodką niespodziankę to dlaczego nie skorzystać? ;)

Szalona mama, super! :) Też chcieliśmy gdzieś jechać ale stwierdziliśmy, że się polenimy w domu. :P

Gość aaaaaaaaaaaaah
też idę jutro wieczorem na listy do M :D:D

Oszczędzanie, oszczędzaniem, ale przecież nie można oszczędzać na swoim zdrowiu ani komforcie.

Gość JarekzWarszawy
ja bede ogladal cycate kobietki i chlał piwko

Gość ja kolejny raz
przegram swoje życie :-O

Gość wielka szkoda
bede sie masturbowała dzis a jutro do pracy ide kroic ludzi

Gość pyrus
jak mozna przegrac swoje zycie? zycie trwa nadal,łykaj kazda chwile

Gość gość
Dobrze można przenocować w Western Camp -https://westerncamp.pl/ W Zatorze w tym momencie to moim zdanie najlepszy ośrodek noclegowy. Mają wszystko, nawet własne łowisko, czy koniki, także to takie trochę miasto w mieście.