Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a pewnie ąłdniejsza od was

jak aktorki modelki robia ze mają takie idealne cery?

Polecane posty

? no jak?

Gość wcale nie mają
popatrz czasami pokazują ję bez makijażu i wyglądają okropnie :) To, co pokazują widzom, to gruby makijaż, dobra wizażystka i photo shop :)

Gość wcale nie mają
wpisz sobie w google "gwaiazdy bez makijażu" i kliknij na te zdjęcia :)

Gość Roksana Dąbrowska
Nie tylko celebrytki moga miec ladna cere, ale niestety nie kazdemu jest to dane i trzeba mocno dbac.

Gość ptasiek nastroszony
prestiż pracy w TV powoduje to podobnie jak to , że gwiazdy TV nie smierdzą , nie pierdz i kupy nie robią, tylko pokurczom genetycznym ze zmywakow sie cera marszczy

Gość hmmcocieto
ja mam taka idealna nie że się chwalę, to jest w genach :P

no własnie z tego co widze czesc dziewczyn ma idealne a czesc zawsze z jakimis problemami:/ ehh marze o pieknej cerze :(

Gość tubka
ok, ale nie wszystkie celebrytki przecież mają dobrą cerę w genach. T

jak o dbacie o cere? :)

Gość ptasiek nastroszony
te genetycznie nizsze smarują sobie cere spermą szlachetnych genetycznie celebrytów \ TV

W rzeczywistości niektóre aktorki wyglądają fatalnie, np. Megan Fox, która buzię ma śliczną, akle cera za to do bani... trądzik itp. Ale np. Alicja Bachleda Curuś ma cudowną cerę :) Ja używam kremu Bambino z tlenkiem cynku dla dzieci i muszę powiedzieć, że syfów ani trądziku nie mam :)

Gość hmmmcocieto
no wiem wiem :P tylko ja nigdy sie nad tym nie zastanawiałam,mam zupełnie inne zmartwienia co do swojego wyglądu ale naprawde te zadne masci rozne na krostki, wypryski nic nie daja, co ma wyjść to wyjdzie i koniec dodzia ma paskudna cere z tego co widziałam i zakrywa toną pomaranczowej szpachli to niestety i tak widac :) i robia sie okropne czopy mozna zakazenia dostac

no przegladam gwiazdy bez makijazu i jakos zadnej tragedi u nich nie widze :O http://1.bp.blogspot.com/_iEnhkiqOgaI/TUq6v5_IH4I/AAAAAAAAABc/oNWJfFz4TTM/s1600/jennifer+lopez+bez+makijazu+%2521.jpg http://c.wrzuta.pl/wi11539/76adaab20007fdc348c3cac7/alicia_silverstone_bez_makijazu http://republika.pl/blog_aw_3567204/6377406/tr/bez_tytulu.jpg fakt wygladaja gorzej bez makijazu, jak kobiety bez makijazu ale cery maja ładne

Gość jajko niespodzianka
To są ładne cery według ciebie? :o

Gość Roksana Dąbrowska
Cameron Diaz to ma problem. Ja uzywam kremu brzozowego i naprawde nie znam lepszego, zminimalizowal znacznie problemy skorne u mnie. Tylko czegos pod oczy dobrego szukam.

to ja tez chce miec taki problem z cera jak megan fox :O

a mogłabys tu wrzucic skład inci tego kremu brzozowego ? ja zamiast kremu uzuwam niewielkiej ilosci oleju z avokado bo wszystkie kremy powoduja u mnie wysyp zaskórników

Gość Roksana Dąbrowska
Za Ori podziekuje :) interesuja mnie naturalne.

ok juz mam :) INCI: Aqua, Glycine Soja (Soybean) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Beeswax, Grapeseed Oil, Betulin, Sodium Stearate, Citric Acid. faktycznie bardzo fajny skład:)

Gość Roksana Dąbrowska
Ajć, piszę z telefonu. Baza to woda i olej sojowy, producent Sylveco, chyba mają na stronie skład.

Gość Roksana Dąbrowska
Dla mnie jest genialny, do tego polska firma, co mnie cieszy. Z tym ze wiem, że olej sojowy niektóre dziewczyny zapycha. Ale zawsze mozna do ciała zużyć, bardzo dobrze leczy ranki i podrażnienia czy egzemy, mam azs w remisji i u mnie sie sprawdza.

Gość ADFG
wejdz na google -aktorki bez makijazu- dostaniesz szoku jak ladnie wygladaja:D przez nakladanie tonami pudru maja totalnie zniszczone twarze wole juz moja cere, niz z ukrycia sie zakradac do sklepu jak te wielkie modelki http://www.google.de/search?client=opera&rls=pl&q=aktorki+bez+makijazu&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest

idealne cery?zartujesz?a widzialas kiedys modelke bez makijazu? to co widzisz w mediach to zasluga photoshopa i tym podobnych...

no w porownaniu z tym co widze na ulicach a modelki na backstagu to jezdem zdania ze modelki własnie maja idealne cery ! aktorki moze niekonieczie ale modelki akurat tak