Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katiaaaaaaaaaaaaaaaaa

jak smakuje pizza z owocami morza ??

Polecane posty

Gość katiaaaaaaaaaaaaaaaaa

jadł ktoś ??

Jadlam nie polecam mimo ze owoce morzauwielbiam Preferuje serowa z peperoni, fungi, diabelska, albo capriciose :)

Gość lalakaka
a jadlaś kiedyś owoce morza?

Gość a ja jadłam i była pyszna
ale jadłam na nad morzem w pizzeri..swieze krewetki, osmiorniczki...ja uwielbiam

Tak wielokrotnie je jadlam i uwielbiam uwielbiam krewetki pod kazda postacia malze kalmary ostrygi :)

Gość sabina908
Tego nie jadłam, ale sama chodze na owoce morza co czwartek do Antich Caffe. Ja je bardzo lubie, ale nie sądze zeby było dobre połaczenie pizzy z takimi owocami.

Gość chakkinka
Sama musze sie tam wybrać, bo mam Antich na Kabatach prawie pod nosem. A na pizzy owoce morza sa ok, ale na pewno o niebo lepiej smakują z makaronem.

Gość na samo wspomnienie mnie boli
Nie polecam Antich, serwują nieświeże owoce morza kupione w markecie. Walcze z nimi w sądzie obecnie, strasznie się zatrułam. :(

Gość elcialot
Ja polecam bardziej same owoce morza. Gwarantuje ci, że takich jak w restauracji Smak Morza w Sopocie, nigdzie indziej nie zjesz . Jakoś na pizzy nie przepadam, wręcz się kiedyś zraziłam. Jak spróbowałam u nich dosłownie się zakochałam .

Gość elcialot
Ja polecam bardziej same owoce morza. Gwarantuje ci, że takich jak w restauracji Smak Morza w Sopocie, nigdzie indziej nie zjesz . Jakoś na pizzy nie przepadam, wręcz się kiedyś zraziłam. Jak spróbowałam u nich dosłownie się zakochałam .

Gość Owocek223
Najlepsza pizza z owocami morza jaką jadłam była we wrocławskiej restauracji Siesta Trattoria :) po prostu fantastyczna! Niebo w gębie! Aż ślinka cieknie na samą myśl. Nie mogę się doczekać kolejnej wizyty w rej restauracji i wszystkim, którzy jeszcze nie byli zalecam jak najszybciej ją odwiedzić. Tylko trzeba uważać bo w czwartki zaczyna się ich morska uczta i wtedy ciężko o stolik. Najlepiej przed wizytą zarezerwować i mieć pewność, że miejsce będzie na nas czekało :)