Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FAJNA DZIEWCZYNA SZUKA

SZUKAM MEZCZYZNY! OTO MOJE OCZEKIWANIA:)

Polecane posty

Od razu zaznacze, ze szukam mezczyzny do przyjazni po prostu:) zaden seks, zwiazek, slub. Szukam fajnej znajomosci, z ktorej albo cos wyniknie albo wciaz pozostanie ta fajna znajomoscia:) Oto moje oczekiwania: 1. Interesuje mnie przedzial wiekowy 30-40 lat 2. Mezczyzna powinien miec prace, nie lubie bzrobotnych 3. Cenie inteligencje 4. Oraz poczucie humoru:) 5. Powinien byc kulturalny 6. I zaradny 7. Rozrywkowy ale w granicach normy, czyli nie imprezy non stop, ale tez nie wieczne siedzenie w domu 8. Lubiacy spacery 9. Nie naduzywajacy alkoholu, ale tez nie calkowity abstynent:P 10. Traktujacy kobiety z szacunkiem No to teraz o mnie:P Mam 24 lata, jestem po studiach, atrakcyjna ciemna blondynka. Sa jacys chetni panowie?

Nie owijając w bawełnę. Szukam sponsora :)

Gość Vde
Co za czasy, trzeba mieć pracę, żeby przyjaźnić się z kobietą :o no ale kretynek nie brakuje :)🖐️

Gość wolnyjaroslaw
skąd jesteś ?? ja jestem chętny :)

Gość ptasiek nastroszony
przecie ta mądra Niewiasta nie szuka przyjażni lecz miłosci i radosci a jaką radość mozna mieć z bezrobotnym leszczem?

on bedzie udawał przyjaciela i tylko czekał na moment żeby zerżnać cie w pupe albo jape a ty nawet sie nie skapniesz

Gość wolnyjaroslaw
ja jestem z wawy :P jestem po UW i teraz załozyłem własna firme, dobrze zarabiam. moze opiszesz siebie ??

Gość sdsdsddssdfdfdfs
idiotka 24 lata a szuka starucha 30-40, glupia szmata

Gość wolnyjaroslaw
PS: mam 55 lat i konczylem filozofie na UW, a moja dzialalnoscia gospodarcza jest przewidywanie przyszlosci z tarota :classic_cool:

Gość afasfasfasf
Bez kitu jakaś ograniczona umysłowo jest ta autorka, dawno się tak nie uśmiałem jak czytałem jej "wymagania" hehe

Gość wolnyjaroslaw
to u góry to podszyw :) mam 35 lat

wydaje mi sie, ze moje wymagania nie sa jakies dziwne czy tez nietypowe. szukam po prostu normalnego i fajnego faceta do zwyklej znajomosci. Logiczne chyba jest to, ze chcialabym by byl inteligentny i mial poczucie humoru. A co do wieku to juz moja sprawa jakich mezczyzn lubie:P

Gość afasfasfasf
FAJNA DZIEWCZYNA SZUKA wydaje mi sie, ze moje wymagania nie sa jakies dziwne czy tez nietypowe. szukam po prostu normalnego i fajnego faceta do zwyklej znajomosci. Logiczne chyba jest to, ze chcialabym by byl inteligentny i mial poczucie humoru. A co do wieku to juz moja sprawa jakich mezczyzn lubie I przeczysz sama sobie :P Bo niby szukasz przyjaciela a nie zaraz chłopaka, a nie chcesz poznać np. równo latka, śmieszna jesteś :)

ale napisalam wyraznie w pierwszym zdaniu, ze moze cos wyjdzie z tego, ale nie zakladam tego od razu. Nie chce rownolatka nawet na kolege i nie wiem co w tym dziwnego. Mialam okazje obracac sie w towarzystwie rownolatkow jak i starszych ode mnie osob i sama doskonale wiem co dla jest lepsze:)

Gość jestem żonaty
i mogę się z Tobą zaprzyjaźnić

Gość afasfasfasf
FAJNA DZIEWCZYNA SZUKA ale napisalam wyraznie w pierwszym zdaniu, ze moze cos wyjdzie z tego, ale nie zakladam tego od razu. Nie chce rownolatka nawet na kolege i nie wiem co w tym dziwnego. Mialam okazje obracac sie w towarzystwie rownolatkow jak i starszych ode mnie osob i sama doskonale wiem co dla jest lepsze Hehe znowuż mnie rozbawiłaś, ale nie będę tego już komentował :P Tylko napisze że czytać potrafię i czytam uważnie Powodzenia w szukaniu ;)

Gość jestem żonaty
szukasz wolnego normalnego po trzydziestce? nie ma takich

Gość Powiem tylko tyle
pkt 4 -nie zaczynamy od " oraz " pkt 6 -nie zaczynamy od ' i " no tzytzki opadaja,zważywszy na powołanie sie co skończyłaś ,a czego oczekujesz -inteligencja po prostu BŁYSK :D

Gość Powiem tylko tyle
To oznacza luźny umysł o konkursie mowy nawet nie ma ;P

czesc znawcanieprzyzwoity:) Oj, juz sie nie czepiaj tak:P Naprawde nie rozumiem skad takie negatywne nastawienie, przeciez nikogo nie obrazam w tym temacie, nie jest on wulgarny wiec nie mam pojecia dlaczego tak to niektorym przeszkadza.