Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martusiaaaaaaaaa

Zakochalam sie w Arabie

Polecane posty

Gość Martusiaaaaaaaaa

Poznaliśmy się ponad rok temu na wakacjach, oczywiście w hotelu gdzie pracował. Byłam pierwszy raz w Tunezji i od razu od pierwszego dnia przyczepił się taki do mnie i już do końca pobytu odczepić się nie chciał ostatniego dnia oczywiście standardowo że kocha, będzie tęsknić i żebym o nim nie zapomniała... Myślałam o nim dosyć często jednak nie brałam jego słów ani przez chwilę na poważnie, ponieważ nie należę do osób łatwowiernych, a wręcz jestem bardzo podejrzliwa.. raz czy dwa razy coś tam do siebie napisaliśmy ale po jakimś czasie kontakt nam się urwał całkowicie. A w tym czasie ja zostałam zarażona krajami arabskimi, kulturą a także religią. Przeczytałam dużo książek, cały czas buszowałam po internecie w celu uzyskania jeszcze więcej informacji. Wiedziałam już jak to wygląda z większością z nich. na czym im zależy i co wynika z tym wakacyjnych znajomościach... Aż tu nagle pod koniec sierpnia książę się odezwał nie powiem ucieszyłam się, nawet bardzo i tak od tego czasu praktycznie codziennie rozmawiamy ze sobą albo na Facebooku albo przez skypa. cały czas zaprasza mnie do siebie, teraz wymyślił że chce ze mną spędzić sylwestra. Mówi, że bardzo by chciał być ze mną i takie tam... w tej chwili jestem biedną studentką bez prawa do zasiłku więc nie mam możliwości pojechać do Tunezji..ale nie ma rzeczy niemożliwych. w tym roku to może i nie ale na początku przyszłego jak skończę studia to jak najbardziej. tyle tylko że teraz jakoś sie trzymam a jestem pewne że jak tam pojade to wpadne całkowicie jak śliwka w kompot bo nie da się po prostu się nie da oprzeć tym czarnym oczyskom Najważniejsze jest to że już nie pracuje w żadnym hotelu, teraz jest didżejem.. chociaż nie wiem które mniejsze zło to chyba tyle, mam nadzieje że nikogo nie zanudziłam. Rad jako takich to chyba nie potrzebuję aczkolwiek mądrych słów nigdy nie za dużo

Gość dla mnie jestes
Kobito na mozdzek Ci padlo?????????????????? Wycycka Cie z kasy ma mnostwo takich habibi jak Ty Dla nich Pl to kraina mlekiem i miodem plynaca i chca sie z Egiptu wyrwac Wez zimny prysznic i znajdz normalnego hlopa a nie jakiegos ogiera ktory bzyka wszystko co sie rusza i na drzewo nie uciela a do tego dziewczyny na kase naciaga

Gość Martusiaaaaaaaaa
tak. u nich wcale takiej biedy nie ma.

do momentu jak skonczysz studia, to on juz znajdzie 10 nastepnych naiwnych 🖐️

nie tylko egipcjanie oto algierczyk : i lookin for girlfriend be my wife in future ja: i won't have children on : i want have nice famely huppy famely whene i come beck from work find my lovely wife and my kids run to me papapapa ja do niego : my wet says that i'm sick and will never have baby on : why you dont marry me no i jak takich poyebów trkatować poważnie?! :o

-me im serieus i liked you im ready for marry you straszni desperaci :o ale Polki też nielepsze jedyne o czym marzą to ślub, obrączka biała kiecka nieważne z kim i gdzie :o

Gość ullalalamm
dziewczyno oni tak każdej gadają. Nie wiesz ilu juz alskom powiedział to samo co tobie? gwarantuję ci ze jedyna nie jestes. Ja miałam to samo kiedys, identyczny scenariusz jak ty, wrecz mi powiedział ze będzie na mnie czekał 3 lata az skonczę studia. Tyle ze ja nigdy do konca na powaznie tego nie brałam. po pewny czasie kontakt sie urwał. Serio mówię ci nie warto. Ci faceci mają inne myslenie niż my, dla nich jestes jak bajka z innego świata, z Europy co jest ich marzeniem żeby tu się znaleźć i uzyskac obywatelstwo. Poczytaj najpierw w necie jakie to historie są związane z takimi znajomościami. Oczywiście zdarzają się wyjątki, ale to raczej jak ludzie spotykają się na studiach, młodzi arabowie, ktorzy są z bogatszych rodzin i wyjeżdzają kształcic sie za granicą, dorastają wsród obcokrajowców i łączą się w związki z europejkami. To raczej takie wyjątki się zdarzają. Ale nie tutaj, gdzie poznałas faceta, kótry jest bojem hotelowym i marzy mu się lepsze zycie. Wez sobie wyobraź ile turnusów było jeszcze po tobie, ile dziewcząt sie przez ten hotel przewinęło, serio...

Gość ssopppppppppppp
jebcie sie!

Gość WIXA KOKS BMW
hahahahaha ale pierdolnięta.Arab z żółtymi zębami zawsze zrobi z ciebie dziwke albo sprzeda cie gdzies do burdelu w turcji albo niemczech!! pierdolnijj go jak najszybciej jak nie chcesz tak skończyć

Gość sóka
a przystojny?

Gość qurfa matz
...a jednak glupiuch sieja. No bo skad taki wysyp idotek?

Gość Martusiaaaaaaaaa
sóka - bardzo. Arabowie są o wile bardziej przystojni niż nasi panowie.

Szkoda mi Cię dziecko!!! Nic dobrego Ci z tego związku nie wróżę..... Płacz i...... Najbardziej ucierpią dzieci.

Gość polianna28
Pani Czkawko też poznałam Alguerczyka w Tunezji i gadał dokłądnie tak samo jak Twój :-) :-) aż się popłakałam ze śmiechu jak to czytałam może mają tam jakieś kursy w algierii specjalne :-)

Gość fggfggsgsfqgsgfff
autorka pewnie jest gruba brzydka swinia,taka ktora ma problemy ze znalezieniem bialego czlowieka, z desperacji wybieraja malpy takiez to owe, glupia pinda

Gość polianna28
z tego co pamietam to byle jaka dziewczyna w tunezji czy egipcie miała powodzenie niczym gwiazda :-)

Gość polianna28
aż obciach brał jak te polki na garkuchni chciały spędzać wakacje bo je pracownicy hoteli zarywali